svet

October 14, 2017 19:28

By

Pogledajte kako izgleda devojka Ivana Marinkovića! (foto)

Bivši muž Goce Tržan nekoliko meseci je u vezi s frizerkom Oljom Marković, koja je radila na jednoj televiziji s nacionalnom frekvencijom, piše Kurir. Interesantno je da njih dvoje dele isti problem – u ozbiljnim su dugovima.

Marinković je zbog toga ušao u Parove, a njegova partnerka ima problem sa zelenašima. Zato trenutno radi u kafiću u Švajcarskoj – kako bi isplatila sve nagomilane dugove.

Ivan je u rijalitiju kao nagradu dobio video-poziv dragoj osobi. On je odlučio da to bude njegova devojka Olja.

“Ljubavi, ti si jedan veliki borac koji ne spava. Znam kako ti je teško. I ja spavam po tri sata. Znam koliko ti mene voliš. Želim da znaš da sam ja u rijalitiju, i hvala ti što me razumeš. Falio mi je tvoj poziv. Emocije su takve kakve su. Šta se desi – desi se, ti znaš da to tako funkcioniše”, rekao je Ivan, koji je u rijalitiju postao prisan s nekoliko cimerki.

“Nešto si mi neispavana. Je l‘ sve ono što smo se dogovorili pod kontrolom?”

Olja je na to odgovorila kao iz topa:

“Ljubavi, sve teče po planu. Umorna jesam, ali znaš ti mene, odmoriću se kad se vratim”.

Međutim, Ivanu je nešto bilo čudno.

“Nemoj da mi budeš sumnjičava. Nemoj da te uhvatim da vrdaš negde. Je l‘ me gledaš na Jutjubu? Nisam očekivala da ćeš da mi se javiš, ali ja znam koliko ti mene voliš. Ti znaš da se ja ne foliram, već kad mi pukne ku*ac, kažem šta mislim”, objasnio je on.

Za kraj Olja je imala jasnu poruku:

“Budi baš takav kakav jesi. Imaš moju punu podršku. Ja se vraćam za mesec dana i jedva čekam da te vidim!”

AUTOR: Svet

FOTO: Svet, Facebook