svet

August 7, 2016 16:25

By

Pogledajte sa kojom devojkom Beca iz Fantastik benda pravi seksi selfi (foto)

Beca Fantastik 1
Fantastik bend polako ali sigurno preuzima primat kada su u pitanju nastupi širom regiona i dijaspore, a samim tim postaju i jedan od najpopularnijih bendova na našoj estradi.

Činjenica da momci iz benda ne prepuštaju ništa slučaju i da rade vrlo vredno i marljivo kada je u pitanju svaka nova pesma, doprinosi veoma njihovoj popularnosti. Pesma koja će se vrlo brzo zavrteti u klubovima je njihova nova pesma pod nazivom Seksi selfi, a na snimanju spota pevač benda Beca ponovo se našao u nezahvalnoj situaciji.

Beca Fantastik 2
Spot je sniman tri dana na crnogorskom primorju i baš toliko je Beca bio okružen sa dvadeset manekenki, koliko ih je bilo u spotu.

Ipak, najviše selfija je uradio sa glavnom manekenkom Larom, a kakvi su selfi tačno u pitanju, najbolje ćete videti u spotu.

Beca Fantastik 3
Ostalo nam je nepoznato da li je Beca sa nekom od lepotica uradio i neke dodatne seksi selfije u četiri zida, pa ko zna, možda uskoro saznamo i to.Do tada, uživajte uz njihovu novu pesmu, za čiji spot je iznajmljena skupocena jahta i vila sa bazenom na samoj litici, zbog čega je ekipa, pored devojaka, dodatno morala biti oprezna.

AUTOR: svet.rs

FOTO: promo