Star

12 Februar, 2022 11:00

Pokajala se Anabela Atijas! Otkrila pravu istinu o odnosu s Gagijem!

Anabela Atijas potpuno se povukla iz javnosti a pokušaj da započne svoju Jutjub karijeru bio je loš potez, pa je ipak odlučila da se vrati pevanju. Budući da se njena karijera protekle godine bazirala i na takmičenju u rijalitiju Zadruga, pop pevačica Anabela otkrila je i ono što sve najviše zanima – u kakvim je odnosima sa bivšim mužem Gagijem, ali i zetom Markom Miljkovićem.

Anabela Atijas: Grešila sam!

Foto: Ivan Vučićević

Nakon teškog perioda u Zadruzi, tenzija sa sadašnjim zetom Markom i bivšim suprugom Gagijem, Anabela je podvukla crtu i svoj život nastavila daleko od okrilja predivnog imanja u Šimanovcima. Karijeru rijaliti zvezde ostavila je po strani u želji da sredi svoj odnos sa ćerkom koji se ozbiljno narušio tokom emitovanja Zadruge. Uprkos lošim porodičnim odnosima, Marko i Luna odlučili su da se bave isključivo svojim životom. Luna je izuzetno teško prihvatila nezavidan odnos sa majkom, ali je uprkos tome odlučila da je vreme za velike promene. Verila se, udala se za Marka a potom rodila zdravu i preslatku ćerkicu. Nakon ovih srećnih vesti, rijaliti zvezda izgladila je odnose i sa Anabelom, koja je u nastavku ovog teksta otkrila da sa Gagijem nema nikakav kontakt, ali i da je svima sve oprostila. Čak i sebi!

PROČITAJTE: SCANDAL! intervju! Anabela Atijas: Čestitala sam Marku rođenje ćerke!

Foto: Ivan Vučićević

– Nemamo nikakav kontakt, Gagi i ja. Sve sam svima oprostila, pa i sebi. Ne bih mogla da živim sa tim da nekome nešto zameram, da sebi nešto zameram, nisam ni ja bila neko ko nije pravio greške kroz život. Što se tiče Marka, nema potrebe da se ljudi više zamaraju time da li smo mi dobro ili nismo. Ko je pametan može da shvati da to treba da funkcioniše s obzirom na to da smo usko spojeni svi, da imamo devojčicu koju svi neizmerno volimo, tako da ne vidim potrebu da objašnjavam u detalje – rekla je kratko Anabela ne želeći da otkrije da li su Marko i ona pružili novu šansu jedan drugom.

PROČITAJTE: Kija priznala da je bliska s Draškom! Tanja ni ne sluti šta joj rade iza leđa? Ovo su detalji!

AUTOR: STAR

FOTO: Foto: Ivan Vučićević / Ata Images