Pol bebe Petra Graša i Hane Huljić svet novine svet portal
Svet

June 14, 2024 09:00

By

Drugi porođaj dogodiće se na rođendan Danijele Martinović? Petar Grašo i Hana otkrili pol deteta i detalje trudnoće

Pol bebe Petra Graša i Hane Huljić iznenađenje je

Pevač Petar Grašo čeka drugo dete sa 14 godina mlađoj izabranicom Hanom Huljić, a sada je otkrio i pol deteta. Naime, pol bebe Petra Graša i Hane Huljić otkriven je – dobiće sina, dok su 2022. godine postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Alba.

Pol bebe Petra Graša i Hane Huljić iznenadio ali pevač kaže da se Hana oseća nikad bolje 

Grašo ne može da sakrije sreću što će po drugi put postati otac pa je ispričao i kako se Hana trenutno oseća.

Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba da bude, to je ok – rekao je za In Magazin.

Pol bebe Petra Graša i Hane Huljić svet novine svet portal

Ata images

– Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, biće mi žao. Predivna je, vesela je, unela je nešto posebno u naš život – rekao je pevač. Pol bebe Petra Graša i Hane Huljić sigurno smo usrećiće i malu Albu koja nestrpljivo iščekuje svog brata.

Pol bebe Petra Graša i Hane Huljić otkriven ali se ne zna mesec trudnoće 

Trudna Hana se poslednji put pojavila u javnosti pre više od par nedelja na otvaranju izložbe „Univerzum kroz ljubav” u Dioklecijanovim podrumima. Ona nam je tom prilikom ispričala koliko je radosti u njihove živote donela njena ćerka Alba, koja će u julu proslaviti drugi rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Kako svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosit, detalje o trudnoći svoje supruge nije podelio sa medijima, te za sada nije poznato u kom je mesecua mnogi pratiocu na društvenim režama su baš zbog toga počeli da spekulišu da je za termin možda predviđen mesec jul kao i da li će to biti baš na Danijelin rođendan, 15. jula.

Pročitajte Potvrdio je, porodica se uvećava – Petar Grašo i Hana postaju roditelji, Alba više neće biti sama

Naravno, ovo su samo pretpostavke budući da pored trudnoće i pola nisu otkrili koliko je ostalo do porođaja kao i da se pre dve godine porodila samo dva dana nakon Danijelinog rođendana. 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images