scandal

June 4, 2019 17:30

By

Pola miliona evra: Ovo je pravi razlog zbog kog je Katarina Grujić bila u Parizu!

Katarina Grujić je nedavno boravila u Parizu ne bi li u gradu svetlosti proslavila rođendan, ali do sada nije bio poznat tačan razlog pevačicinog odlaska u francusku prestonicu.

Naime, kako prenosi Alo, Katarina je vreme u Parizu iskoristila za razgledanje lokacije na kojoj planira da kupi stan.

Grujićeva je navodno već dala kaparu za stan čija cena po kvadratu iznosi vrtoglavih 10.000 evra, a uskoro planira da se vrati u Francusku kako bi okončala kupovinu nekretnine.

 

View this post on Instagram

 

Je t’aime mon amour ❤️ #aboutlastnight #bday

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

– Katarina je oduvek bila zaljubljena u Pariz, a kao devojčica je maštala da živi u Gradu svetlosti. Francusku kulturu obožava, uživa u njihovoj kuhinji, a odnedavno je počela da uči i jezik. U Parizu je snimila spot za duet sa Šakom Polumentom, a svaki put kada boravi u tom gradu, poželi da u njemu ostaje zauvek. Tako se desilo i poslednjeg puta, kada ju je dečko iznenadio za rođendan i odveo u Grad svetlosti – počeo je priču izvor blizak vlasnici hita “Paranoičan” za spomenuti dnevni list.

 

View this post on Instagram

 

In a world full of trends, I want to remain a classic…

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

– Kaća i njen momak su nekoliko dana boravili u Parizu, gde su proslavili njen 27. rođendan. Danju su obilazili kulturne i istorijske znamenitosti grada, a uveče su uživali u pariskim restoranima i klubovima. Zbog ludog provoda, oboje su još više zaboravili Pariz, a njena odluka da upravo u tom gradu kupi sebi nekretninu bila je spontana – dodao je izvor, ističući da je pevačica dva dana pred povratak u Beograd rešila da angažuje agenta za prodaju nekretnina, koji joj je pokazao nekoliko stanova.

– Tražila je da joj pokaže popularne lokacije u Parizu, a u jednom danu je videla čak pet stanova, od kojih joj se nijedan nije dopao. Tek sledećeg dana ju je agent za nekretnine odveo u jednu zgradu na četiri sprata i pokazao joj stan koji nema više od 60 kvadrata. Međutim, Kaću je “kupio” prelep pogled sa terase tog stana, ali i činjenica da je u neposrednoj blizini Ajfelovog tornja. Odmah je zamislila sebe kako pije kafu na terasi svog stana u Parizu, dok joj pogled pada na Ajfelov toranj i reku Senu – istakao je izvor, a potom zaključio:

 

View this post on Instagram

 

Nights in Paris. #bday ❤️

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

– Dala je deset odsto kapare za stan čija je ukupna cena 600.000 evra i dogovorila se sa agencijom o uslovima kupovine. Za nekoliko nedelja bi trebalo ponovo da se vrati u Pariz kako bi kupila stan, a potom ga prevela u svoje vlasništvo. Kada se sve to bude završilo, nije isključeno da će Kaća, u nekoj dalekoj budućnosti, trajno postati Parižanka.

https://svet-scandal.rs/vesti/kaca-grujic-nije-ostala-duzna-ognjenu-vranjesu-nakon-sto-ju-je-spominjao-u-medijima/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević