Poljubac Jelene i Duška
Svet

25 Januara, 2023 11:32

Poljubac koji su svi čekali: Jelena i Duško konačno jedno drugom u naručju FOTO

Poljubac Jelene i Duška desio se davno 

U odnosu Jelene i Duška u proteklom periodu ima dosta  turbulencija a javnost danonoćno spekuliše o tome šta se dešava među njima. Ipak, u nekom momentu saznali smo i da njih dvoje nisu razvedeni. Ništa drugačiji od ostalih, izloženi svakodnevnim usponima i padovima, ipak uspešno drže sve konce u rukama kako bi njihove mezimmice bile srećne i nasmejane.

Pročitajte: Godinu dana od incidenta na Božić – Jelena i Duško konačno otkrili šta se dešava u njihovom braku

Kum Jelene Karleuše

Foto: ATA images

Poljubac Jelene i Duška javnost dobro pamti – Kako je počelo?

Jelena i Duško kao i svaki treći par na planeti ima svoju pesmu. Reč je o hitu Sergeja ĆetkovićaPogledi u tami“, uz koju je Jelena izašla pred matičara. Ova pesma ostavila je veliki trag na Jelenu jer su se uz nju njih dvoje prvi put i poljubili. To je priznala jednom prilikom, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića kada je otkrila i gde je pao poljubac:

Pročitajte: Na Duškove pretnje, Karleuša brutalno odgovorila – Tošić će o njoj moći samo da sanja VIDEO

Instagram

‒ Pa, znate gde to obično biva, u kolima.

Zatim se okrenula ka publici i uz smeh se glasno zapitala: „Da li je to trebalo da kažem“, a gromoglasan aplauz podrške jasno joj je stavio do znanja da nije pogrešila što je otkrila deo intime.

I pored Jelenine ogromne želje da porodicu zadrži na okupu, čini se da je jedna tema više boli od glasnih spekulacija o njenom braku – majka Divna. Majka Jelene Karleuša koje je preminula 3. marta 2019. godine danas bi proslavila 65. rođendan. Jelena je putem Instagram profila podsetila javnost da je za nju danas veliki i najtužniji dan objaviši slike i snimke njene diovne majke koja joj je tokom života i karijere bila velika podrška.

Pročitajte: Potresna slika – Ovako je izgledala teško obolela Divna Karleuša posle duge borbe s rakom (foto)

Nakon Divnine smrti Jelena je izgubila i deo sebe a često putem svog naloga deli njene slike da javnost nikada ne izgubi sećanje na ženu čiji osmeh je topio ledene vrhove i razoružavao hladna i prazna srca.

Slava joj i hvala.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images