dragan karleuša
Svet

19 Maja, 2022 09:00

O njima nikada ne govori: Upoznajte polubraću Jelene Karleuše (FOTO)

Polubraća Jelene Karleuše pevačicina su velika podrška

Roditelji Jelene Karleuše, Divna i Dragan Karleuša, upoznali su se i venčali 1977, a već iduće godine dobili su ćerku, danas popularnu pevačicu. U to vreme Divna je bila studentkinja Pravnog fakulteta, a Dragan kriminalistički inspektor.

Brak, nažalost, nije potrajao. Posle nekog vremena svako je krenuo na svoju stranu, a Jelena je nastavila  da živi s majkom.

jelena i divna

instagram printscreen

Polubraća Jelene Karleuše uz nju u sreći i u bolu

Iako je Divna, kasnije, 17 godina bila u emotivnoj vezi sa pevačem Velimirom Mitrovićem Galetom, nije se ponovo udala. Dragan je, ipak, odlučio da još jednom ode pred matičara, a u zvaničnoj biografiji, svojevremeno predstavljenoj javnosti, navodi se da je njegova druga supruga direktor i suvlasnik preduzeća koje se bavi poslovima obezbeđenja, piše „Hello!“

Kada je Jelena Karleuša imala 13 godina, njen tata je dobio prvog sina Ivana, a deset godina kasnije i drugog, Nikolu.

jelena karleuša

instagram printscreen

Pročitajte: Ovo je brat Jelene Karleuše – Nakon pojavljivanja u njenom spotu potpuno se povukao iz javnosti

Iako je sa polubraćom uvek negovala blizak odnos, a tako je i danas, na društvenim mrežama može se pronaći samo jedna zajednička fotografija. Snimljena je još 2016, na Vidovdan, kada su Jelena i Duško Tošić okupili porodicu na slavlju povodom deset godina ljubavi i osam godina braka.

Pomenuta fotografija i danas se može videti na „Fejsbuk“ profilu Ivana Karleuše. Prati je i kratka poruka: „Jedna od sinoć“ #sister

jelena karleuša

instagram printscreen

Mada o Ivanu i Nikoli nikada ne govori, jasan pokazatelj da su oduvek u odličnim odnosima je i činjenica da su bili uz nju i kada je preminula njena majka Divna.

IZVOR: Hello

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN