Svet

June 20, 2022 22:00

By

Došlo je vreme da i ovo doživi: Anabela obelodanila prelepe vesti, Luna lije suze radosnice

Pomirenje Anabele i Marka oduševilo Lunu 

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Anabela Atijas navodno je bila ta koja je insistirala na pomirenju sa zetom Markom Miljkovićem! Prema rečima našeg izvora, ona je nekoliko dana pre krštenja kontaktirala Lunu i njega i zamolila ih da se vide ne bi li jednom za svagda rešili sve što je bilo.

Pomirenje Anabele i Marka – Lunina majka je prva pozvala zeta na pomirenje

– Anabela se dugo lomila i na kraju je rešila da popusti i da ona bude ta koja će načiniti prvi korak – započinje naš izvor i dodaje:

Marko i Luna

– Ugovorila je susret s Lunom i Markom i otvoreno rekla da se kaje zbog svega što se izdešavalo, kao i da joj je sreća unuke Mie na prvom mestu, te da smatra da je zbog nje najvažnije da svi budu složni i da nema zle krvi. Marku je baš bilo drago što je ona shvatila da je grešila i bez problema prihvatio je ruku pomirenja. Maltene je došla da ga moli za oproštaj, ali u tome i jeste njena veličina jer je prestala da tera inat. A Luna, ma šta da vam pričam, sada je konačno srećna i zadovoljna i više ništa ne stoji na putu njenoj sreći – rekao nam je izvor, a Anabela je potvrdila naša saznanja:

– Sve nesuglasice i probleme koje smo imali sada su iza nas. Od kada je Mia rođena, ljubav i uzajamno uvažavanje su postali prioritet među nama i to nas je sve osvežilo i dalo nam snagu da se držimo zajedno i budemo tu jedni za druge – rekla je Anabela za SCANDAL!

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: Rajko Ristić