Zvezdan nasrnuo na Anđelu
Svet

January 31, 2023 10:24

By

Pomirenje Ane i Zvezdana slomilo Anđelu: Đuričićeva ne pristaje na abortus, pokušala da pobegne iz Zadruge

Pomirenje Ane i Zvezdana slomilo Anđelu

Zvezdan Slavnić je sinoć i zvanično raskinuo sa svojom devojkom Anđelom Đuričić, a potom je završio u zagrljaju bivše supruge.

Ana i Zvezdan imali su ozbiljan razgovor kada se Slavnić slomio, rasplakao i priznao šta oseća prema bivšoj ženi.

Koliko ti misliš da ne mogu, ja mislim da mogu da ti pomognem da budeš normalna. Samo ja mogu da ti pomognem ovde. Ti ćeš zauvek biti moja i ja ću te zauvek voleti. To nema nikakve veze kako ćemo i šta ćemo. Ti znaš da bih život dao da tražiš bilo šta. Da mogu da vratim vreme… Nikad ti ne bih to uradio tako. Kriv sam, pogubio sam se i kriv sam. Nema šta tu. Ne mogu da te gledam takvu, rekao joj Zvezdan i zamolio da joj se uvek nađe tu, i u Zadruzi i napolju.

Pročitajte: Moka Slavnić ulazi u Zadrugu – Ani neće biti dobro zbog onoga što će učiniti 

– Iskrene su ti suze, to vidim. I znam da te iskreno boli. Ali neću sad ništa da ti pričam, odgovorila mu je Ana.

– Nema veze, razbićeš me ti, pa ćeš me razbiti. Nema veze.. Pokušaću da ne uradim ništa. Voleo bih samo da ti objasnim kako ovde funkcionišu stvari i da ne možeš baš da lelujaš. A najbitnija stvar je da te ja najviše volim ovde i da ti ja najviše želim dobro ovde. U životu ti ne bih tražio da mi oprostiš bilo šta, ali traži da ti budem tu. Za bilo koje stvari. I ovde i napolju. I to ću ti pokazati, u suzama je govorio Ani, a ona njemu da je još rano za sve to.

Pročitajte: Veza sa Zvezdanom je skupo koštala – Evo kako su Anđelini roditelji reagovali na ćerkino ponašanje u Zadruzi

Pomirenje Ane i Zvezdana Anđelu je dovelo u očaj, pa je progovorila o svojoj mogućoj trudnoći.

– On da ne stane iz mene i da ne kaže da se muvao sa mnom mesec dana bez fizičkog dodira? Okrivljuje se da sam samo se*s imala, a mi smo po dva i po meseca druženja samo pet dana imali se*s. Rekla bih mnogo stvari, ali ću zbog kamera da se ugrizem za jezik, pa neka budem kriva. Ne daj Bože da kažem neke stvari. Sve i da se ispostavi da sam turdna, na abortus pristati neću. Nije to slučajno, pričali smo i želeli. Želeo on ili ne, to je moje dete ako sam trudna. Meni ne treba njegova podrška, imam svoju porodicu, ja ću da se snađem, ako budem trudna. Može samo da mi ne nabacuje nervozu. Ako sam trudna, divno to mi je idealno u svemu ovome. Što on kaže kad god smo imali se*s, svaki put je – rekla je Anđela.

Pomirenje Ane i Zvezdana  slomilo Anđelu

Ana Đuričić se slomila zbog toga što je njen bivši dečko ponovo u dobrim odnosima sa suprugom, ali i zbog svega onoga što joj je Ana izgovorila.

Zbog toga je jutros polomila prozor i pokušala da pobegne iz Zadruge.

AUTOR: SVET

IZVOR: NPORTAL