Pomirenje Cece i Dragane
Svet

14 децембра, 2022 10:26

Javna svađa Cece i Dragane tresla je region, a sad je Ražnatovićka učnila nešto što je Gagu ostavilo u šoku

Pomirenje Cece i Dragane na pomolu

Pre nekoliko godina došlo je do javnih verbalnih čarki između folk diva Cece Ražnatović i Dragane Mirković, posle kojih su obe zaćutale.

No, Ceca je nedavno rešila da prekine tišinu i to tako što je na TikToku otpevala Draganin hit „Nisam ni metar od tebe“, što je izazvalo oduševljenje njenih pratilaca, a video je u veoma kratkom roku pregledalo preko 500.000 ljudi, ali ne i Dragana, što je sama potvrdila.

Pročitajte: Laća razvezao jezik – Ovako je Ceca zavadila Marinu i Futu sa Draganom Mirković 

Ata images

– Nisam videla, pustićeš mi posle. Pretpostavljam da jako lepo zvuči, za mene je to lepa informacija, divno – započela je Dragana.

– Iskreno, to tako i treba. Meni sve drugo ne prija i sve što se dešava mene je jako opterećivalo i činilo me tužnom i nesrećnom. Ovako nešto me čini jako srećnom, ne samo zato što je to moja pesma, već je lep kolegijalni potez – zaključila je Mirkovićeva.

Pročitajte: Vidić otkrio tajne iz Cecine prošlosti – Arkan je šamarao muža Dragane Mirković, a evo šta je sve ona radila 

Rajko Ristić

Na pomirenje Cece i Dragane čekalo se godinama, a mnogi veruju da će pevačice konačno zakopati ratne sekire, te da će se situacija između Mirkovićeve i Ražnatovićke rešiti, kao što je to bilo i u slučaju Gage i Seke Aleksić.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, DUŠAN CAKIĆ, ATA IMAGES