IPAK NIŠTA OD POMIRENJA?

16 Jula, 2022 14:00

Milica moli Mensura za još jednu šansu: Porodice neće da čuju za pomirenje, majka zadrugarke vidno potresena

Pomirenje Mensura i Milice se ne nazire

Pomirenje Mensura i Milice – Porodice se ne slažu sa ovom odlukom

Milica Veselinović je, uprkos tome što se po izlasku iz rijalitija hladno pozdravila sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, priznala da ga i dalje voli. Pored toga, ona smatra da se ni Mensurove emocije nisu ugasile, te da bi jedan razgovor mogao mnogo toga da promeni.

Pročitajte: Mina je provalila. Milica Veselinović bila s MATORCIMA za lovu – Njeni SNIMCI su na sajtu za odrasle

milica pobegla od roma

milica pobegla od roma

– Ne znam kako sam i ne znam gde sam. Ja Mensura i dalje volim, emocije postoje i ne mogu tek tako da nestanu. Nažalost, on je odlučio tako kako je odlučio i tu nema povratka, zaista nije do mene. Hteo je da se razdvojimo zarad naših porodica i eto, šta je tu je. Viđaćemo se mi narednih dana, pa ako bude želeo razgovor sa mnom van svega ovoga, ko zna, možda i bude nešto – rekla je Veselinovićeva prilično optimistično.

Pročitajte: Mensura bivša optužila za nasilje – Gađao me je patikom u glavu

Foto: Rajko Ristić

S druge strane, Miličina majka Ana otkriva da je ćerki jako zamerila neke stvari i da će joj nasamo očitati lekciju koja se, između ostalog, tiče i veze sa Mensurom.

– Milica se tek poslednjih dana vratila u svoje prirodno stanje. Ne znam da li je raskid sa Mensurom na to uticao, ali mislim da je osetila da njemu u tom odnosu odgovara da ona bude povučena, iako je u stvari jedna vrlo komunikativna devojčica kaže brižna majka, na koju su ćerkine svađe sa Mensurom veoma loše uticale:

– Pa kako bi mogle da utiču svađe na jednog roditelja? Veoma su me potresle i bilo mi je teško.

– Ona će po pitanju njega dobiti roditeljski savet iza zatvorenih vrata, a šta će dalje raditi to je isključivo njihova odluka – zaključila je Miličina majka Ana.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić