pomirili se tara i ša
Svet

June 26, 2022 17:00

By

Nisu izdržali: Tara i Ša imaju tajni dogovor, isplivali svi detalji

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša pomirili su se prošle nedelje! Oni su ponovo ušli u vezu, ali su se sada dogovorili, da sve mora da bude u strogoj tajnosti.

Pomirili se Tara i Ša

– Ma, oni su patoliški vezani, jedino tako mogu da objasnim njihov odnos. Ne mogu zajedno, ali ni jedno bez drugog. Čim je Ša izašao iz rijalitija, pre dve, tri nedelje započeli su komunikaciju, kao neobavezno. Važi. Onda isto tako neobavezno su popili piće kod njega, pa znate šta ide posle toga. I tako, spontano su počeli da se viđaju svaki dan. Dogovorili su se da ne obelodanjuju svoj odnos, da ne bi imali pritisak medija i fanova – kaže izvor za Svet i dodaje:

Pročitajte: Pomirili se Tara i Ša?! Simova UHVAĆENA u reperovim kolima! (FOTO)

pomirili se tara i ša

Rajko Ristić

– Uvek se nađe neko od tih obožavatelja da pošalje neku lažnu informaciju, samo da napravi problem, a pošto je poznato da su oboje vrlo ljubomorni, odlučili su da nikom ne pričaju da su zajedno. Čak su nedavno izašli zajedno u grad, ali svako sa svojim društvom da ne bude providno da su zajedno, a sedeli su na desetak metara udaljenosti. Provaljeni su, ali dobro, dok je njima lepo, svima je. Samo da potraje – ispričao nam je izvor.

FOTO: Rajko Ristić