Star

22 Aprila, 2021 16:00

Ponosna BAKA! Danijela Rodić ISKRENO o zetu i BEBI koja je na putu!

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske i njegova verenica Bojana Rodić postaće kroz nekoliko meseci roditelji, a bake i deka sa obe strane su veoma ponosni. Da se raduje još jednom unučetu ne krije ni Mirkova tašta Danijela Rodić.

Ponosna baka

 

Sada se oglasila Danijela Rodić  koja je ostala pri stavu da ne bi želela da daje izjave za medije, ali nije sakrila koliko je srećna i šta joj je najvažnije.

Ja ne bih ipak davala nikakve izjave, nisam javna ličnost, pa ne ide ni da komentarišem. Naravno da sam srećna, radujemo se svi bebi, najbitnije je da su deca živa i zdrava – rekla je Danijela za Kurir.rs.

Mirko i Bojana će dobiti svoje prvo dete, čemu se neizmerno raduju i uveliko su počeli da se pripremaju za dolazak prinove. Kako je Mirkova majka Goca ispričala, oni renoviraju sprat kuće u Surčinu gde će živeti sa bebom. Bojanini roditelji su postali poznati javnosti kada je njihova ćerka Bogdana stupila u vezu, a potom i u brak sa Veljkom, sinom Cece Ražnatović,  ali ni tada nisu želeli previše da daju izjave za medije jer, kako su sami isticali, oni nisu poznati.

FOTO: RAJKO RISTIĆ