svet

25 Decembra, 2015 16:13

Ponovo u svađi: Tanju Savić roditelji ostavili bez krova nad glavom?!

Tanja-Savic-foto-Ivan-Vucicevic-3-copy

Pre godinu dana, Tanja Savić prolazila je kroz pravu porodičnu dramu kada je njen otac Staniša Savić kuću koju su kupili na Zvezdari preveo na svoje ime i nije dozvolio pevačici da je izdaje. Pre nekoliko meseci, on je odlučio da tu nekretninu proda bez Tanjinog znanja, iako je ona slala novac iz Australije za kupovinu i sređivanje tog zdanja.

On je preko agancije za nekretnine prodao kuću jer se na vlasničkom listu nalazi samo njegovo ime, pa mu agenti nisu tražili Tanjinu dozvolu, piše Alo.

„Tanja već nekoliko godina slabo komunicira sa roditeljima zbog čestih svađa u vezi sa kućom koju su pre pet godina kupili na Zvezdari. Staniša je još tada naveo sebe kao vlasnika i nije dozvoljavao da se nekretnina izdaje, zbog čega Tanja po povratku iz Australije nije želela da se useli u tu kuću, iako je kompletno finansirala njeno opremanje. Ona je još prošle godine digla ruke od toga, ali je pre mesec dana veoma pogodilo kada je čula da je njen tata kuću prodao. Ne bi ona ni dinar uzela od toga, ali joj je krivo što je makar nije obavestio. Pogodilo je što se on ponaša kao da ona ne postoji i kao da nema unuke, kojima bi trebalo jednog dana da kuću ostavi u nasledstvo„, kaže blizak porodici Savić i dodaje:

Staniša je kuću prodao preko agencije, ne znam za koje pare, a Tanja je za to saznala sasvim slučajno od brata. Brat joj je u telefonskom razgovoru rekao da je otac pre mesec dana prodao kuću. Pevačica je istog momenta nazvala oca i dok je ona vikala, on je pokušavao da promeni temu, što je Tanju još više iznerviralo. Njen suprug Dušan joj je rekao da se ne nervira, već da digne ruke od svega jer sada je stvar gotova i kuća ne može da se vrati“.

Kako bi proverili informacije, pozvali smo porodicu Savić, a na telefon nam se javila Tanjina mama Živka.

Nećemo da pričamo za novine, niti o tome što me pitate. Mi pričamo sa našom ćerkom i to je bitno“, bila je kratka pevačicina mama, koja je objasnila da Staniša nije kod kuće i ne može da se javi.

Grandova zvezda je, takođe, ostala nedostupna za komentar povodom sukoba sa porodicom. Podsećanja radi, Tanja je planirala da po povratku u Srbiju u toj kući živi sa suprugom Dušanom i sinovima Maksimom i Đorđem. U nadi da će se situacija sa porodicom rešiti, ona je iznajmila stan na Bežanijskoj kosi, gde će očigledno i ostati.

AUTOR: svet.rs

FOTO: ivan vučićević