Novi izgled Suzane Jovanović
Scandal

October 3, 2021 16:00

By

Popović i Suzana pokrenuli novi biznis! Otkrivamo o čemu je reč!

Od trenutka kada su prodali deonice Grand produkcije, Saša Popović i njegova žena Suzana odmah su novac pametno uložili!

Popović i Suzana pokrenuli novi biznis!

Kako SCANDAL! saznaje, oni će se ubuduće baviti nekretninama jer su se oboje složili da je to najbolji posao za budućnost, a i ostaće njihovoj deci da se time bave jer ih estrada i javni posao ne zanimaju!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Kupili su nekoliko placeva na Bežanijskoj kosi, a dobro znamo koliko su luksuzna naselja na Bežaniji, i to baš u delu gde je njihova porodična vila – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Grade se luks stanovi od 100 kvadrata sa velikim balkonima, ali u ponudi imaju i manje stanove, čak i garsonjere. Vode se devizom da imaju ponudu za svačiji džep, a isto tako ne manjkaju na kvalitetu. Drugim rečima, i mali i veliki stanovi sa njihovih placeva izgledaće savršeno i biće izgrađeni po evropskim standardima. Kako sam načuo, jednu zgradu su već rasprodali, tačnije, uzeti su svi stanovi dok još traje izgradnja jer je tako malo povoljnija cena, a Sale svim kupcima izlazi u susret jer razume da su vremena teška. Mnogi njihovi prijatelji su baš od njih kupili stanove jer znaju da Sale ne fušeri i da radi sve po pravilima, te da izbegava sve rizike i fušeraj. Suzana se bacila na prodaju, to je njen deo posla, a i Sale uživa. Malo mu je dosadila estrada. Međutim, kako ne može bez posla jer nije navikao da sedi i nikad neće biti klasičan penzioner, ovo mu je došlo kao kec na 11 – zaključio je izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ