popović prelomio
Scandal

21 Novembra, 2021 18:00

Popović prelomio! Evo kome ostavlja BOGATSTVO!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Saša Popović je prelomio i doneo odluku kome ostavlja bogatstvo! Naime, od kada je prodao svoj deo deonica iz Granda, dobio je milione, a već je i imao pozamašnu svotu na bankovnom računu, te je na nagovor supruge Suzane deo uložio u izgradnju nekretnina na Bežanijskoj kosi, kupili su stan u Opatiji i ulažu i u druge poslove s namerom da osnuju što više delatnosti. Međutim, Sale smatra da sve to treba da ostavi nekome i baš je dugo razmišljao kako to da sredi, ali je na kraju prelomio!

Saša Popović prelomio!

Sale se konsultovao sa svojim advokatom i rešio da ipak sve ostavi Suzani. Ona je mlađa od njega četiri godine, što nije mnogo, ali on u nju ima najviše poverenja i siguran je da će ona umeti da se snađe sa svom imovinom koju poseduju – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Ima on poverenja i u svoju ćerku, kao i u Suzaninog sina kojeg je odgajio kao da je njegov, ali opet je rešen da sve prepusti Suzani za koju veruje da će sve dalje podeliti po savesti i kako bi i on. Svakako, ne misli on, daleko bilo, da mu se bliži kraj, taman posla. Samo je svestan da su vremena luda i da je potrebno da i to reši, tačnije da ima testament i sa tim se i Suzana slaže, ali pred njima dvoma je tek život i planovi. Oni su pametni i sposobni, nema za njih zime – završava naš izvor

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ