scandal

April 16, 2019 18:30

By

POPOVIĆ ZAPRETIO MARIJI ŠERIFOVIĆ: “Ako tako nastaviš, izbaciću te iz žirija”


U žiriju takmičenja “Zvezde Granda” svako malo dešavaju se razmirice na snimanjima, a ovoga puta ponašanje Marije Šerifović nije mogao da prećuti Saša Popović.

Naime, Popovića je naljutilo to što Marija ima sve strožije kriterijume prema takmičarima, a on smatra da to uopšte nije potrebno.

– Saša se nikada nije mešao u rad žirija, ali je ovoga puta baš odbrusio Mariji jer je stekao utisak da je počela da plaši kandidate koliko je stroga. Toliko joj je držao predavanje da su ostali učesnici ostali u čudu. Nisu mogli da veruju da on tako Mariji drži slovo – rekao je izvor blizak Saši Popoviću.

-U jednom trenutku je zaustavio snimanje i rekao joj: “Dobro, bre, Marija, šta je sa tobom? Zašto tako vičeš na svakog kandidata? Ako tako nastaviš, moraću da te uklonim iz žirija!” – objanio je izvor za SCANDAL! i dodao:

– Ti jesi vanserijska pevačica i imaš po sedam koncerata zaredom, ali olabavi malo!”.

Dok je Saša bio oštar Marija se samo smeškala i rekla mu:

– Ma, važi, dok sam ja ovde, ima da se peva jedino kvalitetno!

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-ispovest-bivse-iz-svajcarske-luna-je-markova-zrtva-nabio-joj-je-noz-u-leda-evo-sta-je-jk-uradila-zbog-divne-i-sta-ce-biti-sa-njenom-karijerom-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević, printscreen