Porodični dom Seke Aleksić
Svet

29 априла, 2022 18:03

Uspomena koju će pevačica zauvek nositi sa sobom: Marina Tucaković pred smrt uradila nešto veoma važno za Seku Aleksić

Popularna pevačica Seka Aleksić ima sjajne vesti za sve njene verne pratioce

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima Seka Aleksić konačno prekida diskografsku pauzu. Pevačica nakon pet godina objavljuje novi album „Bioskop“.

Pročitajte: Žurka za pamćenje: Seka Aleksić proslavila 41. rođendan. Od Veljka stigao neobičan poklon

Od izdavanja albuma „Balkan“ prošlo je skoro dve decenije, a za ceo taj period Seka Aleksić je otpevala veliki broj hitova koje publika obožava da sluša. I danas Seka može da se pohvali hitovima, kao što su: „Aspirin“,“Crno i zlatno“,“Iskoristi moje mane“,“K’o da sutra ne postoji“,“Boli stara ljubav“,“Dođi i uzmi me“, „Kraljica“,“Crveni ruž“ bez kojih ne može da se zamisli dobar provod.

Pročitajte: Uskrs u domu Seke Aleksić! Pevačica otkrila: Učim sinove da praštaju ljudima

Popularna pevačica Seka Aleksić početak godine Seka želi da kruniše njenim devetim albumom koji ima veoma zanimljiv naziv „Bioskop“, koji kako kažu preti da obori sve rekorde

Seka je okupila tim najboljih autora među kojima su Marina Tucaković koja je napisala tri teksta pred smrt, a po jednoj njenoj pesmi se upravo i zove novi album, potom Dragiša Baša koji je na jednom od predhodnih albuma napisao pesmu „Rođena s vukovima“, Saša Lazić autor njenih hitova u poslednjih par godina, Bojan Vasić, a kako je poznato Seka uvek šansu daje i novim mladim autorima.

Pročitajte: Slao mi je ljubavna pisma i srca: Sin čuvene muzičke dive je bio do ušiju zaljubljen u Seku Aleksić!

Premijerno sve pesme objavljene su juče na zvaničnom You Tube kanalu Seke Aleksić.

Ovim povodom Seka je kratko poručila:

– Nije bilo lako napraviti novi album ali mislim da smo moj tim i ja u tome uspeli. Veoma sam srećna i ponosna što posle tolike pauze mogu da obradujem sve ljubitelje moje muzike.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Andreja Damnjanović