Aco Pejović
Scandal

20 Aprila, 2022 08:00

Aco Pejović u suzama: Napustio ga je čovek koji je bio najponosniji na njegov uspeh

Porodica Ace Pejovića juče se suočila sa velikom tugom, jer je njegov otac preminuo nakon kraće bolesti.

Aco je u poslednje vreme stalno bio uz oca, koji je bio veoma lošeg zdravstvenog stanja, te se slabije pojavljivao i u javnosti, piše Telegraf. Kako se navodi, sahrana će se obaviti u četvrtak, a vreme i mesto će biti naknadno objavljeno.

Aco Pejović

ATA IMAGES

Porodica Ace Pejovića suočila se sa velikom tragedijom

Inače, porodica Ace Pejovića doživela je veliku tragediju kada je njegov brat preminuo kao beba. Pejović je svojevremeno opisao kakav šok je doživela njegova porodica kada se majčina trudnoća sa blizancima zakomplikovala.

Jedan brat mi je umro, a Radojica je rođen sa samo 1.400 grama. To je bio šok za sve, ali i za mene koji sam bio klinac. Prošlo je mnogo godina, ali jedna slika mi je ostala urezana u sećanje – kako otac izlazi uplakan iz bolnice. Bio sam dete i to me je mnogo pogodilo, da moj otac plače. Nikada neću zaboraviti očeve suze. Onda se pitam kako ljudi koji se odluče na abortus ne osećaju tu istu bol, kako se ne zapitaju kako bi im dete izgledalo, da li ikad zaplaču zbog te odluke – pričao je pevač.

Podsećamo, Pejović je zbog očeve bolesti propustio i svadbu Lazara Vuksanovića, sina njegovog velikog prijatelja, Ace Lukasa.

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES