Porodica Cece Ražnatović
Svet

October 15, 2022 10:00

By

Ceca Ražnatović ogolila dušu pa priznala: Uprkos svemu, roditelji mi to nikada nisu dozvoljavali

Porodica Cece Ražnatović njen je najveći oslonac

Iako je već više od tri i po decenije u žiži interesovanja, Ceca Ražnatović se trudila da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti. Do nedavno, kada je kao bomba odjeknula vest da je folk diva pustila kamere u vilu na Dedinju i da će njeni fanovi moći da gledaju kako izgleda njena svakodnevnica.

Pročitajte:Neće im biti svejedno – Nakon saznanja da će drugi put postati baka, Ceca Ražnatović Veljku i Bogdani poručila ovo

Porodica Cece Ražnatović

Foto: Ata images

Porodica Cece Ražnatović učestvuje u novom igrano-dokumentarnom šou programu gde su ogolili njihove živote i odnose, a sve to je naišlo na veliki odjek u javnosti. U velikom intervjuu koji je dala za Blic televiziju, pevačica je otkrila brojne detalje iz privatnog života koje publika do sada nije mogla da čuje.

Da nije uspela u pevačkim vodama, Ceca bi se oprobala u profesijama koje baš nemaju dodira sa njenim zanimanjem.

– Zanima me arhitektura, volim da gledam dizajn enterijera i eksterijera, ali kada bih se vratila u prošlost, ne bih se bavila arhitekturom već bih se bavila psihologijom. To mi je bila velika želja, da se bavim psihologijom. Rekla sam sebi, ako ne uspem na estradi, upisaću psihologiju – rekla je Ceca.

Porodica Cece Ražnatović

Foto: Youtube printscreen

Svaka njena pesma postane mega hit, pre nekoliko dana izašla je vest da je za nju pisana Severinina pesma “Grad bez ljudi” , a Ražnatovićka je sada otkrila koje pesme nije želela da uvrsti na albume, postoji jedna koju ni dan danas nije zavolela.

Nisam htela da snimim “Turbulentno”, dvoumila sam se oko “Vodka sa utehom”. Dosta sam se razmišljala oko pesme “Didule”, bio mi je problem tekst u refrenu. Rekla sam tada Marini, kako da snimim “Didule”, pitaće me ljudi šta to pevam. “Vidimo se daso” takođe nisam htela da snimim. Kada sam bila tinejdžerka nisam htela da snimim pesmu “Cvetak zanovetak”, bio me je blam i šta će reći moji vršnjaci. Gazila sam tada tatu ispod stola i govorila mu da ne želim da pevam tu pesmu. Ni ne pevam tu pesmu na nastupima sad, ne ide da žena u mojim godinama peva da je cvetak zanovetak – iskrena je folk diva.

Porodica Cece Ražnatović

Foto: Instagram

Kada se reflektori ugase, pevačica je kao i svaka druga žena. Porodica Cece Ražnatović je njen najveći oslonac i podrška.

Porodica je moj najveći oslonac u životu, nikada se nisam trudila da mislim da sam drugačija od ostalih ljudi. Kada se ugase reflektori ja sam majka, ćerka i žena kao i svaka. Karijera mi je pomogla da upoznam divne ljude, ali generalno ja sam jako rano ušla u sve te vode šou biznisa i moji roditelji nikada nisu dozvolili da se odlepim od zemlje. Biti normalan, pristojno ponašanje i vaspitanje roditelja ili imaš, ili nemaš – završila je Ceca.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata images