Svet

27 Januara, 2023 13:00

Opala joj kosa: Đokovići u panici šta će sa trudnom snajom, ona priznala da se bori sa teškim simptomima

Porodica Đoković presrećna je zbog novog člana koji na svet stiže za tri meseca, a budući roditelji se zbog poodmakle trudnoće nisu uputili u Australiju gde Novaka bodre Dijana, Srđan i Marko. Saška priznaje da ima mučnine, bolova zbog oticanja i da je beba hiperaktivna i konstantno udara, ali da uprkos tome uspeva da trenira redovno.

Pročitajte: Dostojna snaja porodice Đoković, podariće im unuče

Rođendan Saške Veselinov

Instagram

Ona pri tom, razvija i svoj biznis i pred porođaj upriličiće otvaranje salona venčanica.

– Mnogo sam srećna! Zahvalna sam što imam najboljeg muža, najbrižnije roditelje i divne prijatelje. Srce mi je puno – poručuje Saška, a biranim rečima obratila se i svom mužu:

majka novaka đokovića

Foto: ATA images

– Način na koji me gledaš, osmeh koji imaš dok govoriš o nama, sreću koju širiš jer ćeš se uskoro ostvariti u najlepšoj ulozi mi daje potvrdu da sam izabrala pravu osobu za oca svog deteta. Da sam znala da brak ovako izgleda, ranije bih se udala –  kaže Saška. Inače, ona je u svojoj iskrenosti otišla još dalje, pa priznala detalje koje bi retko koja žena obelodanila svom suprugu, piše naš časopis  SVET.

Pročitajte: Procurila tajna – Dijana Đoković nije dobro zbog Srđanovih ispada, Novak balansira

Foto: Ata images

– Dala sam otkaz na televiziji jer sam počela privatni biznis. Svako ko se bavi time zna da ako nisi u tome 100 odsto, taj uspeh teško da je moguć. Mogu vam reći da mi je u jednom periodu intezivno opadala kosa od stresa – ispričala je Saška koja sada opet, na svu sreću, ima bujnu i lepu kosu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET novine

FOTO: ATA images