Porodica Džinović
Svet

October 14, 2022 19:45

By

Komšinica odlučila da otkrije kako živi Melina Džinović: Haris je otišao

Porodica Džinović uselila se u svoj novi dom

U pitanju je luksuzna vila u elitnom delu grada, čija izgradnja je trajala pune četiri godine, a u koju je, kako se pisalo, uloženo oko dva miliona evra. Članovi porodice Džinović nisu mogli da sakriju radost kada je došao trenutak za useljenje, a tada su tim povodom organizovali gala proslavu na kojoj su okupili veliki broj prijatelja i kolega sa estrade.

Pročitajte: Novi potresi u domu Džinovića, posle Harisa i Melina ogorčena ćerkinim ponašanjem, ovo nikada neće prihvatiti

melina napala harisa

Foto: Rajko Ristić

Porodica Džinović živi bajku – Melina je uvek nasmejana, Haris suzdržan

Godinu dana kasnije, komšije poznatog para rešile su da otkriju pravo lice porodice. Naime, kako su ispričali stanari obližnje zgrade, svaki član porodice drugačiji.

– Haris je u prirodi kao i na televiziji, nekako je suzdržan. Deluje uobraženo, ali mislim da je to njegov način da se odbrani od dosadnih pitanja prolaznika. Znate već kako ljudi mogu biti naporni kada su javne ličnosti u pitanju, a njegov stav govori jasno “ne prilazi” – kaže kroz osmeh za “Blic” komšije koji živi u zgradi prekoputa Harisove vile, dok jedna komšinica tvrdi da Melina izgleda prelepo u prirodi:

Pročitajte: Melina Džinović otkrila tajnu Dženifer Lopez u koju niko ne može da poveruje

odluka đine džinović

Foto: ATA images

Radostan dom porodice Džinović

– Melina je jedna vesela i harizmatična žena. Prosto kada je vidite ona sija, za razliku od Harisa čiji osmeh skoro da nikada nisam videla. Mi se često šalimo da su njih dvoje “mrgud i lepotica“, On je zaista stalno smrknut, ali kada mu se javim on otpozdravi, na pitanje kako ste komšija? odgovori “dobro dobro“. Ne mogu da kažem da nije pristojan, ali nije ni pristupačan. Vidimo da se o njihovoj ćerki piše, mala je stvarno lepa i kao i sva deca tog doba uvek sređena, doterana. Sina retko viđamo, za razliku od nje koja stalno negde ide, vraća se, dovodi društvo – priča komšinica Mirjana.

Pročitajte: Haris Džinović ima novog zeta – Poznati muzičar u krevetu pored lepe Đine (foto)

ATA/IMAGES

Porodica Džinović – Komšije otkrile da je Đina prelepa, ali i da Harisa često viđaju kako odlazi sam

– Imaju i baštovana i kućne pomoćnice, mislim da im ponekad dolazi i kuvar, naročito kada su neka slavlja, a često se kod njih slavi. Harisu je tu i studio, pa vidamo i neke pevače da dolaze. Nikada nije bučno jer je verovatno dobro urađena zvučna izolacija. Cvetni aranžmani često stižu na adresu, to Melina poručuje jer voli da joj prostor bude lepo uređen. Tokom leta smo ih viđali na bazenu koji imaju na toj terasi, dolazili su im i prijatelji, naročito male Đine – otkriva Nataša.

– Verujem da oni i ne znaju ko su im komšije, niti se druže, niti ih viđamo da šetaju po kraju. Harisa često vidim sa torbom za tenis kako odlazi na trening, a iako trči ili šeta to čini po Košutnjaku. Melina je uvek u vrtoglavim potpeticama. Nikada je u patikama nisam videla – rekla je komšinica iskreno.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić