Nemanja i Anastasija u Kataru
Svet

December 30, 2022 19:49

By

Arkan bi bio ponosan zbog onoga što je učinio Nemanja Gudelj: Anastasija ostala šokirana kada je saznala šta je uradio

Porodica Gudelj učinila je nešto veliko za pravoslavlje

Pri pogledu na tetovaže Nemanje Gudelja svima je jasno da veruje u Boga, jer su pored slika i imena članova porodice na njegovom telu istetovirana i tri velika krsta.

Međutim, malo je poznato da je fudbaler za pravoslavlje učinio nešto mnogo više od tetoviranja hrišćanskih simbola. Naime, do sada se nije znnalo da je porodica Gudelj izgradili crkva u Holandiji.

Pročitajte: Cecin bivši prijatelj otkrio zašto Gudeljeva majka ne voli Anastasiju i od čega zavisi njen brak sa Nemanjom 

Instagram

– Porodica Gudelj drži do tradicije i običaja, u njihovoj kući se zna red koji svi poštuju. Bliski su, porodica je na prvom mestu, o svemu se dogovaraju, niko se tu ne izdvaja niti misli samo na sebe. Ko ulazi u njihovu porodicu mora da poštuje glavu porodice, majku, pa onda svakog člana bez obzira što neko smatra da je to zastarelo i da su došla druga vremena. Izgleda da je baš tu izbio sukob sa Anastasijom koja je moderna devojka. Gudelji su dugo živeli u Holandiji, Nemanja je tamo igrao za juniorsku reprezentaciju Holandije, ali nisu se okrenuli ka zapadnjačkim vrednostima nego su se priključili našoj zajednici i okrenuli crkvu – ispirčao je izvor Sveta.

Pročitajte: Majka Nemanje Gudelja poručila – Porodicu nam niko ne može rasturiti, pa ni Anastasija

Instagram

Kako je rekao izvor, porodica Gudelj bila je ktitor crkve u Holandiji.

– Čak su sagradili jednu crkvu, bili su ktitori, ali o tome neće da pričaju. To nisu radili zbog reklame nego iz iskrene vere i kao jedan vid donacije za sve grehe predaka koji bi mogli da utiču sada na njihove živote i sreću. Istina je da Nemanja i Dragiša ako je suditi na osnovu fizičkog izgleda izgledaju vrlo urbano, ali u njihovoj kući slušaju se otac i majka. Oni se pitaju za sve pa su se svi složili, kada je Nemanja imao ponudu da igra i za reprezentaciju Holandije da se opredeli za Srbiju, gde ih sve srce vuče.