Svet

September 7, 2022 10:15

By

Nakon dolaska unuke, porodica Huljić zavijena u crno: Ova slika više nikada neće biti kompletna (foto)

Porodica Huljić primila tužne vesti 

Pre nešto manje od dva meseca Tonči Huljić bio je na sedmom nebu. Hana i Petar Grašo postali su roditelji devojčice Albe koja je u njihove živote unela veliku radost i spokoj. Međutim, sreću je na kratko zamenila tužna vest koja je Tončiju skinula osmeh sa lica…

Pročitajte: Istina je: Tonči Huljić iskreno o braku ćerke i Petra Graša – Ta veza se završila, ljut sam

Tonči Huljić na svom Insatgram profilu objavio je pretužne vesti koje su potresle sve…

– Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, juče je otišao moj prijatelj i saradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falićeš mi isto kao i član porodice. Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pesmama – napisao je slomljen od bola Tonči i objavio jednu od fotografija iz srećnih vremena.

Pročitajte: Pretpostavke su se obistinile – Petar Grašo napustio porodični dom, Hana i beba ostavljene

Podsetimo, venčanje pevača Petra Graša (45) i ćerke Tončija Huljića, Hane Huljić (31) dogodilo se u frebruaru u crkvi Svetog Dominika u Splitu. Kako su prenosili hrvatski mediji mlada i mladoženja, odradili su fotografisanje za venčani album, te se uputili ka crkvi gde su se pred Bogom i svedocima zakleli na večnu ljubav. Po pisanju hrvatske “Glorija”, njih je venčao mnogima omiljeni splitski sveštenik Jozo Čirko koji je na čelu Župe sv. Dominika.

Pročitajte: Ćerkin dolazak je sve promenio – Petar napustio dom, Hana ostala sama. Prestala sam da reagujem

Petar Grašo progovorio o Hani

Instagram Screenshot

To posebno znači, osim mladencima koji drže do tradicije i njihovim roditeljima – Vjekoslavi i Tončiju Huljiću te Zoranu i Snježani Grašo. Svedoci njihovih zaveta bila i Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić te venčani kumovi mladenaca, piše Espreso.

Nakon nekog vremena, hrvatski Megan i Hari, kako ih mnogi i nazivaju, dobili su ćerkicu čije je ime probudilo veliko interesovanje budući da je i Danijela Martinović dok je još uvek bila u braku sa Petrom ime Alba izabrala za ime bebe koju je planirala sa tadašnjim suprugom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram Screenshot