Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića
Svet

9 септембра, 2022 16:30

Kuća koju bi svako želeo da ima, ali šta vredi kad nema ljubavi: Jelena i Ivan presekli, sad je stvarno kraj

Porodica Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića u svijanju novog ljubavnog gnezda

Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića postala je raskošna dvospratnica u kojoj nekoliko nekoliko godina unazad uživa bračni par. Okružuje je divno dvorište sa cvetnom baštom i četinarima, a predivno uređen enterijer za svaku je pohvalu.

Pročitajte: Ja da ispadam jadnica, ne želim da mi se vrati –  Rastali se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, kraj velike ljubavi

Porodica Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića – Dogovor kuću gradi

Kako smo već pisali, u dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, uloženo je puno ljubavi, truda i vremena, ali  budući da kuća traži slugu a ne gazdu, lepa pevačica i glumac ponovo su morali da prionu na posao. Sada je na red došao enterijer a budući da se ukusi i stilovi znatno razlikuju kod žena i kod muškaraca, nadamo se da će partneri, koji inače važi za najskladniji par domaće scene, naći pogodno rešenje za dogovor i planove. Čim su pronašli malo slobodnog vremena Ivan i Jelena odlučili su time da se pozabave a detalj odluke koje boje, dezene i modele odabrati podelili su i sa pratiocima na Instagramu, prenosi „Story„.

Pročitajte: Ne kriju sreću – Jelena Tomašević potvrdila najlepše vesti, suprug Ivan i ćerka Nina presrećni

Njih dvoje su tokom proteklog perioda bili razdvojeni, svako na svojoj strani – Jelena u Beogradu a Ivan u Rusiji, pa se nadamo da će ovoga puta njihova svakodnevica biti nešto drugačija.

– Ispostavilo se da njegovo poznavanje ruskog jezika i ljubav prema njihovoj kulturu i te kako imaju smisla. Često snima u Moskvi, trenutno je angažovan na jednom zanimljivom istorijskom projektu. Veoma sam srećna zbog njega jer ispunjava svoj san i van granica naše zemlje. Premda najbolje funkcionišemo kada smo zajedno, naučila sam da se sama s Ninom odlično organizujem i da sve bude kako treba. Najlepše nam je kad tata za svoje slobodne dane iznenada dođe u Beograd – rekla je Jelena za časopis „Gloria.“ Budući da imaju ćerkicu koja stasava u lepoticu u uspešnu devojčicu na svim poljima, idelano bi bilo kada bi ovako srećna porodica uvek bila na okupu. Jer kako kaže naš narod, dvoje kad se prekomerno vole to više nije ljubav, to je od ljubavi jače – spona koju je teško raskinuti…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images