Porodica Lepe Brene
Svet

9 Septembra, 2022 11:30

Aleksandra i ja ne govorimo… Brena više ne može da izdrži pritisak Prije i Filipa s kojim se svakodnevno suočava

Porodica Lepe Brene pevačici je na prvom mestu

Lepa Brena gaji izuzetne porodične vrednosti ali ipak razdvaja poslovno od privatnog. Kako pišu domaći mediji, diva je želela da sarađuje sa svojim pastorkom Filipom Živojinovićem koji inače ima producentsku kuću sarađuje, ali je ipak odbila saradnju i to navodno zbog para. Naime, kako prenosi „Kurir“ Brena i Filip planirali su da zajedno rade na jednom projektu, ali kada je pevačici navodno stigao predračun, ona je odustala jer je smatrala da je za ono što je on zamislio previše novca.

Pročitajte: Filip Živojinović konačno priznao da je kraj – Aleksandra više nije moja žena 

Bivši dečko Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

Lepa Brena sjajno funkcioniše sa Prijom i Filipom – Porodica je najvažnija od svega

Poznato je da je Filip svojoj supruzi Aleksandri Prijović najveća podrška i da joj pomaže u karijeri, te nije tajna da joj on neretko pomaže oko izbora pesama i njihovoj ekranizaciji za album, kao što je to bilo i poslednjeg puta, a kao se navodi, Aleksandra je u svoj poslednji album uložila čak 400.000 evra i tako postala vlasnica najskupljeg spota na našim prostorima. Naime, Prijovićeva je ekranizaciju balade „Zvuk tišine“ platila čak 40.000 evra, a iako Filip i njegova producentska kuća ne stoje iza ovog projekta, on se složio da je to pametno ulaganje. Pomenutim medijima on nije želeo da odgovara na pitanje zašto nije došlo do saradnje sa Brenom, ali je za Aleksandrin projektat rekao:

Pročitajte: Suza u oku majke Borke – Aleksandra Prijović u zagrljaju žene koja joj je rasturila porodicu

Filip Živojinović snima film

Foto: Ata Images

– Spot za pesmu „Zvuk tišine“ nije producirala moja firma, već „Vižual infiniti“. Aleksandra i ja nikada ne govorimo o ciframa. Mislim da je to neukusno.

Ipak, kako javnost pretpostavlja, Lepa Brena se nikad nije mešala u njihove finansije a Aleksandri je otpočetka bila velika podrška i vetar u leđa. S ponosom je isticala da je Aleksandra neviđeni talenat i da će imati blistavu karijeru. I, nije pogrešila…

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Kurir

FOTO: Rajko Ristić