porodica Nikole Rokvića
Star

April 25, 2022 22:30

By

Nikola Rokvić porodicu napustio za Uskrs: Spakovao kofere i otišao iz Srbije, isplivale i fotke (FOTO)

Porodica Nikole Rokvića sama za praznike 

Pevač Nikola Rokvić za uskršnje praznike nije bio sa porodicom, a na društvenim mrežama sad je pokazao fotografije sa Bliskog istoka gde je proveo najradosniji dan u godini.

Pročitajte: Dan kad mu se srušio ceo svet: Nikola Rokvić otkriva šta mu pomaže da preboli očevu smrt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Porodica Nikole Rokvića podržava NIkolu u njegovim avanturama

Nikola Rokvić je, naime, otišao u Izrael, pa je svoje pratioce na “Instagramu” obavestio o iskustvu koje je doživeo uoči Uskrsa.

Pogružavanje u reci Jordan! – napisao je on u opisu fotki, koje su se dopale svima onima koji ga prate.

Pročitajte: NIKAD LEPŠE I EMOTIVNIJE: Nikola Rokvić zapevao prvi put posle Marinkove smrti! (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Obožavatelji su mu mahom pisali “svaka čast” oduševljeni njegovim potezom, dok je Nikolina supruga, Bojana Barović, ranije za “Blic” govorila o ovom putovanju supruga.

Svake godine Vaskrs slavimo porodično, idemo u crkvu, naravno nakon toga obavimo porodični ručak. Ove godine je malo drugačije, jer imamo dva različita putovanja. Nikola ide u Izrael gde će da prisustvuje paljenju blagodetog ognja i to ga posebno raduje. Pošto to nije baš putovanje za decu, jer su velike gužve, ja ću biti sa svojom porodicom i otići ćemo na Bled – rekla je tad Bojana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Nikola Rokvić veoma je pobožan, ali se nakon očeve smrti koja mu je jako teško pala, još više okrenuo veri. Koristi svaku priliku da obiđe manastire i u društvu svoje porodice uživa u obilascima. Nikola Rokvić, spas od tuge za ocem Marinkom pronalazi u duhovnim i emotivnim citatita koje često objavljuje na svom Instagram nalogu i koje ga često motiviše da se Marinku obrati outem redova.

Jedno od najemotivnih pisama koje je mnoge rasplakao bilo je:

– Odlazak… Šta li to u opšte znači za današnjeg čoveka… da li je to kraj, da li je to oproštaj , ili možda novi početak?

Za našu porodicu to je bio trenutak potpune ljubavi , čistih emocija koje nemaju granice, trenutaka koji su bili prozor ka večnosti, pomešani ljudskim tugama i čovečijem bolu!
Zašto čovek ne može da izadje iz okova i svih stega koje nosimo po sebi, zar tek kad nastupi tren takozvanog kraja mi osetimo potpunu slobodu i zbacimo sa sebe sve suvišne pregrade i ograde i izbacimo esenciju duše, esenciju Ljubavi koja nam pokazuje da baš to i nije kraj… Zar je teško reći Ljubavi moja, živote moj, radosti moja, lepoto moja? Zar nam je teško da to kažemo svakoga dana? Verujte , moramo!

Počeću od naše heroine!

Naša majka , tvoja divna saputnica… taj heroj nad herojima, orden ljubavi, vere, požrtvovanosti i svega najlepšeg što može da stoji u jednoj ženi, majci , supruzi i dami!
Koliko te samo voli, koliko ti je bila potpuna druga polovina, spojena bez ijednog procepa ili greške pri spajanju!
Marine moj, znao si da izabereš 🙂
Ma znao si sve…

Bio je samo deo prelepog pisma koje je Nikola uputio svom tati.

AUTOR: STAR

FOTO: iInstagram / Insatgram Printscreen