svet

6 Avgusta, 2014 12:25

Porodica preča od posla: Emina umesto u studiju na krstarenju Mediteranom

emina-mustafa

Emina Jahović planirala je da tokom leta objavi novi album, na kome predano radi pune tri godine, ali je zbog porodičnih obaveza i zajedničkog odmora od toga odustala. Ni ona ni njen suprug Mustafa nisu želeli da propuste priliku koja se ljudima iz sveta šou-biznisa retko ukazuje – da ceo mesec provedu sa decom na moru. Popularni turski pevač uspeo je da sa letovanjem uskladi brojne poslovne aktivnosti, a i Emina je konačno završila kompakt-disk, koji će objaviti početkom jeseni.
Iako joj je porodica važnija od karijere, lepa pevačica više puta je dokazala da je, uz dobru organizaciju i mnogo razumevanja, uspeh moguće ostvariti na oba polja.

Tople julske dane poznati bračni par sa sinovima Jamanom i Javuzom proveo je u svojoj kući u Gjodžeku, na Egejskom moru. Krstarili su turskim primorjem, obilazili već poznata mesta i obale i maksimalno se opuštali u svim blagodetima koje pruža najtoplije godišnje doba.

– Leti smo uglavnom u Gjodžeku, odakle krstarimo Mediteranom. I Mustafa i ja trudimo se da poslovne obaveze svedemo na minimum, kako bismo se u potpunosti posvetili deci. Jaman je već veliki, oprobao se u nekoliko sportova na vodi, obožava da roni, dok je Javuz u fazi besomučnog igranja u pesku. Obojica vole vodu i istinski uživaju u blagodetima leta. S druge strane, odmor je dobro došao i Mustafi i meni, budući da smo oboje neprestano zaokupljeni poslom. Leto nam prija, krstarimo, vreme provodimo sa članovima porodice i dragim ljudima koji nas svake godine posećuju – kaže pop zvezda za „Hello!“.

A šta je Emina rekla o fatalnom susretu sa Mustafom pre tačno 10 godina, koji joj je promenio život pročitajte OVDE

Autor: Life Content