Bojana Barović i Nikola Rokvić svet novine svet portal
Svet

May 31, 2024 09:00

By

Predivno iznenađenje, porodici Rokvić još jedna beba ulepšala život: Bojana i Nikola Rokvić krili, stigla je prinova

Porodica Rokvić bogatija je za još jednog člana

Pevač Nikola Rokvić u srećnom je braku sa manekenkom Bojanom Barović. Iz velike ljubavi zajedno su dobili troje dece, koja su njihova najveća sreća. Međutim, porodica Rokvić zbunila je sve objajvivši da je stigla prinova…

Porodica Rokvić – Stigla  još jedna beba

Bivša manekenka objavila je jučena svom Instagram profilu sliku sa bebom i u dnu napisala:

Pročitajte Nikola Rokvić na korak do manastira u kome je naša pevačica pronašla spas

– I slavimo našu novu ljubav u familiji, koju nismo dobili već izabrali – napisala je Bojana. Da li je ovo moćda beba od njihovih porodičnih prijatelja ili su možda čak usvojili dete, vremenom će se iskristalisti…

porodica Rokvić svet novine svet portal

Instagram

Kako su to izabrali prinovu nije još uvek jasno, ono što je sigurno je da je porodica Rokvić bogatija za još jednog čalana.

Porodica Rokvić ne krije sreću zbog bebe

S obzirom na malu razliku u uzrastu veruje se da je mlađa ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović dobila odličnog partnera za igru.

Porodica Rokvić se 2018. godine skućila, a njihov dupleks u novobeogradskim blokovima nalazi se u novim, moderno dizajniranim zgradama, pa su sa stanom u prizemlju dobili i prostrano dvorište.

Pročitajte Sedam je njihov srećan broj – Nikola Rokvić i Bojana Barović nisu dugo čekali da opet podele lepe vesti FOTO

Porodični dom dekorisan je cvećem i umetničkim delima, a enterijer je u belim i sivim nijansama. Dnevni boravak okrečen je u belo, a tu je i kućni bioskop i ugaona garnitura.

porodica Rokvić svet novine svet portal

Instagram

porodica Rokvić svet novine svet portal

Instagram

Bojana se zimus pohvalila da su upravo taj deo doma ukrasili i novogodišnjom jelkom, a u kićenju je mami pomogao i suprug Nikola, kao i troje naslednika.

Pročitajte Nikola i Bojana Rokvić i božanstvena novogodišnja čestitka – Ćao, ja sam Leona (foto)

 Dom Bojane i Nikole Rokvića krasi ogromna spavaća soba sa francuskim ležajem i velikim ormanima je prostorija u kojoj poznati par pronalazi svoj mir i gde mogu da se osame.

porodica Rokvić svet novine svet portal

Instagram

Odmah do spavaće sobe, nalazi se i dečja soba, na čijim vratima se nalazi malo slonče sa balonima, a unutra iste je prava bajka i dečja igraonica.

porodica Rokvić svet novine svet portal

Instagram

Podsetimo, krajem januara porodica Rokvić postala je brojnija za jednog člana.

Bojana se porodila u jednoj prestoničkoj klinici kada je na svet donela ćerkicu Angelinu. Stariji brat Simeon i sestra Leona beskrajno su se obradovali što sada imaju novo društvo za igru. Dom Bojane i Nikole Rokvića odiše harmonijom – mnogi se pitaju kada će uslediti i novosti o četvrtoj bebi na putu.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Instagram