Porodica Saše Vidića
Svet

April 27, 2023 19:33

By

Potresno saopštenje porodice Saše Vidića će vas rasplakati: Otkrili istinu o njegovom siromaštvu i bolesti

Porodica Saše Vidića izdala saopštenje

Kreator Saša Vidić  preminuo je 23. aprila, a na večni počinak ispraćen je danas u pratnji porodice i brojnih prijatelja i saradnika. S obzirom na to da je u medije dospela informacija da je kreator bio napušten od svih, te da je zbog dugova rasprodao sve stvari iz stana, porodica Saše Vidića je tim povodom dala saopštenje.

Pročitajte Saša Vidić ispraćen na večni počinak – Prijatelji i saradnici s velikom tugom rekli poslednje zbogom FOTO

Porodica Saše Vidića

Rajko Ristić

– Osećam potrebu, zbog našeg preminulog brata o kome pišu razne neistine, da kažem kao neko je bio uz njega, sledeće: Saša je imao porodicu sa kojom je bio u kontaktu. Nije bio siromašan, niti je prodavao stvari (sve njegove stolice bile su u stanu i dalje su). Zbog bolesti nije mogao da radi, te mu je porodica pomagala. Bolest se pogoršala u poslednje dve nedelje, a on je odbijao medicinsku pomoć, što je jedan veliki teret na našim leđima i uvek će biti. Ovo je jedina izjava najbližih srodnika. Sašin brat Igor i sestre Aleksandra i Maja – navela je porodica Saše Vidića.

Pročitajte Poslednji dani Saše Vidića prošli su u teškim mukama – Komšije otkrile šta je kreator radio neposredno pred smrt 

Porodica Saše Vidića

ATA images

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES