Star

19 Februar, 2021 23:00

Porodica u strahu! „Plašimo se da će se Bora ubiti Necu!“

Bora Santana sve više popušta sa živcima, jer ga Neca Tik Tok svakodnevno urniše izlivima ljubavi i emotivnim pismima. Ukućani im se smeju i zbijaju šale na njihov račun, a Bora zapeni svaki put jer mu je neprijatno zbog ove situacije.

“On nije gej i ne podnosi što ga Neca dira! Mnogo nasrće na njega”

Javno je zahtevao da ode u policijsku stanicu i traži zabranu priliska kada izađu iz rijalitija, jer smatra da neće moći da živi od Nece. Ni Borinoj porodici nije prijatno zbog Nece, pa nemaju mira kod kuće jer ih komšiluk stalno zove i pita pita šta se to dešava.


U početku mi je delovalo da se Neca samo šali, ali kako dani prolaze, vidim da dečko nije sav svoj. On je bre stvarno bolestan. Ovo nije ni vreme ni mesto da pokazuje ljubav prema istom polu. Primećujem da Bori nije dobro i da je počeo psihički da puca. Nije lako jer ne može normalno da se ponaša. Nema ni gde da se skloni od njega kao što bi uradio da je napolju – isričao nam je jedan od Borine braće i dodao:

Nije Bori lako, verovatno vidi u kom smeru sve ovo vodi. Pa zamislite ako napolju isto ovako počne da ga juri, da ide na mesta na koja Bora ide, da ga uhodi… Toga se Bora najviše plaši, pretpostavljam da je zato rekao da želi u policiji da traži zabranu priliska, bolje i to nego da ispadne neka glupost da se pobiju i unakarade jedan drugog. Ma nije lako to kada te neko uhodi, pogotovo osoba istog pola!

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR