muž nikoline pišek
Svet

10 маја, 2022 12:42

Otac Vidoja Ristovića saopštio rezultate obdukcije: Evo od čega je preminuo istoričar

Porodica Vidoja Ristovića saopštila vreme sahrane

Suprug voditeljke Nikoline Pišek, istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je iznenada, a vest o njegovoj smrti šokirala je region.

Kako saznajemo, Vidoje će biti sahranjen u četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a obdukcija je danas završena.

Porodica Vidoja Ristovića neutešna

Porodica preminulog Vidoja Ristovića obaveštava sve prijatelje i porodicu o ispraćaju istoričara umetnosti na večni počinak:

Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12.maja.2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova.

Otac Vitor, majka Marija, supruga Nikolina, ćerke Mateja i Una Sofija.

Poslednji pozdrav našem Vidoju, neka te anđeli čuvaju – stoji u saopštenju porodice.

pink.rs | KO JE BIO VIDOJE RISTOVIĆ? Čuveni istoričar je imao brak pre Nikoline Pišek, a iza sebe je ostavio dve ćerke!

Pročitajte: Prve fotografije Nikoline Pišek: Slomljena od bola i tuge

Suprug voditeljke Nikoline Pišek preminuo je u salonu za masažu.

Kako navodi izvor blizak porodici Ristović, Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

smrt vidoja ristovića

instagram printscreen

A, kakvi su rezultati obdukcije saopštio je Vidojev neutešni otac.

Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi a kamo li ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića – rekao je Miša Grof.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN