Porodica Željka Samardžića
Svet

23 Decembra, 2022 22:07

Upoznajte porodicu Željka Samardžića: Od supruge ćete misliti da mu je ćerka, a tek unuke kakve su lepotice FOTO

Porodica Željka Samardžića došla je da ga podrži na beogradskom koncertu

Željko Samardžić oduvek važi za porodičnog čoveka, koji ma gde da ode jedva čeka da se vrati u svoj topli dom, gde su ga godinama čekale supruga i tri ćerke, ali se s godinama njegova porodica proširivala.

Danas je popularni pevač bogatiji za brojne unuke, a svi oni su došli večeras na njegov beogradski koncert kako bi mu pružili podršku.

Pročitajte: Tragične vesti iz doma Željka Samardžića – Preminula je njegova najveća ljubav

Rajko Ristić

Porodica Željka Samardžića blistala je od ponosa zbog pevačevog uspeha, a on od sreće pri pogledu na njih. I mora se priznati da su svi članovi Željkove familije veoma lepi. No, svi su ostali iznenađeni kada su videli njegovu suprugu Maju koja je prava, prirodna, lepotica, a izgleda tako mladoliko da su mnogi pomislili da mu je ćerka.

Pročitajte: Željkovo dete je umrlo – Porodicu Samardžić zadesila najveća tragedija 

Rajko Ristić

Ipak, i porodica Željka Samardžića, i pevač, i prepuna dvorana, pali su u senku Željkove najmlađe unuke, koja je dedin najveći fan i kojoj je ovo prvi koncert koji je posetila.

Pročitajte: Dugo skrivana tajna – Željko Samardžić zaveo maturantkinju, njeni roditelji učinili sve da ih razdvoje 

Rajko Ristić

Privržen sam porodici jako, oni me od devedesetih godina, kada sam postao poznat, prate svuda, a pogotovo na beogradskim koncertima. Oni su mi najveća podrška – rekao je pevač pred fantastičan koncert koji je potom usledio.

Rajko Ristić


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ