Svet

18 Januara, 2021 22:00

Porodična DRAMA! Ana opet brani Darku da viđa Lorenu!

Skladan odnos između bivših supružnika Darka Lazića i Ane Sević kratko je trajao. Pevač je protekle nedelje proveo nekoliko dana na Kopaoniku sa izabranicom Marinom i sinom Aleksejom, a iako je prvobitno bila ideja da sa njima bude i njegova i Anina ćerka Lorena, do toga nije došlo. Kako saznajemo, dan pred polazak na zimovanje Sevićka je bivšeg muža obavestila da naslednica ne može sa njima.

Opet brani Darku da viđa Lorenu

Ana je prijateljima pravdala svoju odluku time da ne može da se stresira da li će se Loreni nešto desiti na skinjanju i sankanju, pogotovo ne sada kada mora da bude fokusirana i na bebu. Može da se povredi, ili prehladi na snegu. Kao, dete voli da trči, pa će da se pokvasi, a možda Darko i Marina neće moći odmah da je presvuku, i tako te neke razne izgovore je imala za svoje prijatelje, naravno. U jednom momentu je čak rekla i da je sada na Kopu velika gužva, pa dete može negde, ne daj bože, i koronu da pokupi i prenese u kući – otkriva izvor za SVET.

Svi ti njeni izgovori i razlozi imaju smisla i sve bi bilo sasvim u redu i na mestu da sličan odnos i ponašanje nije bilo i ranije. Nešto prvo može pa ne može. I Darko se u nekoliko navrata žalio da mu Ana ne dozvoljava da viđa ćerku koliko bi želeo. Njemu je samo javila dan pred polazak na Kop da Lorena ne može sa njima, nema potrebu da mu se pravda za svoje odluke. Vidim da mu uopšte nije bilo pravo, i čini mu se da Ana to namerno radi, digao je ruke više od isterivanja pravde i nerviranja, jer time ništa ne postiže. Znam da mu je velika želja da brat i sestra što više vremena provode zajedno, da se druže i odrastaju zajedno koliko je to moguće, ali teška posla – otkriva izvor za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN