Svet

3 Novembra, 2020 23:00

Porodična DRAMA se nastavlja! Tanja u DEPRESIJI, Dušan ne može bez LEKOVA!

Tanja Savić upala je u depresiju posle saznanja da ko zna koliko još neće moći da otputuje u Australiju i bori se za starateljstvo nad svojim sinovima Maksimom i Đorđem.

Situacija sve gora i gora!

Naime, nakon odluke da pomenuta zemlja zabrani ulazak putnika iz drugih krajeva, popularna pevačica je postala očajna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

Ona se spremala za taj put. I psihički i fizički ali i finansijski. Hvala bogu, imala je baš dosta posla pa je uspela da zatvori finansijsku kosntrukciju, ali informacija da niko ko nije državljanin Australije ne može da uđe u tu zemlju zbog korone ju je baš dodtuklo. Kako ona više uspeva da izdrži i ne skrene psihiči više niko ne zna. Verovatno je ta snaga volje I želje da ponovo bude sa roditeljima – priča za SVET  izvor blizak ovom nekada skladnom paru i dodaje da sa druge strane Tanjin i dalje zakoniti suprug u Australiji ima zdravstvene probleme.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

Iako njegov stres i muke ne mogu ni po jednom osnovu da se porede sa Tanjinim, njemu se pojavio zdravstveni problem u vidu dijabetesa. Ima terapiju koju uzima, tačnije na insullinu je. A pošto ne vodi baš zdrav život, često zna stanje da mu oscilira od skroz dobrog do momenata kada se oseća loše. Tome doprinosi i to što po drugi put živi momačkim životom. Izlazi, provodi se. Zna boga mi i da se baš napije pogotovo na proslavama koje prave naši jugovići, a alkohol i terapija za bilo koje zdravstveno stanje i problem baš i ne idu ruku pod ruku – završava naš izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET