Star

10 Februar, 2021 18:00

PORODIČNA DRAMA! Toma PRECRTAO majku zbog Nadežde!

Od kada je pobegao iz rijalitija, Toma Panić ne mrda iz Valjeva! Kako smo saznali, on opet živi na račun Nadeždinih roditelja, a kod svojih u Svilajnac još nije išao, niti hoće da ih vidi.

Toma precrtao majku!

Nisam se nikome javio, zato sam nestao. Tek sam sada išao po svoje stvari i mobilni telefon koji su mi ostali u Šimanovcima. Ceo ovaj period je mnogo stresan za mene, ne bih pričao o razlozima zašto sam pobegao iz rijalitija iako sam ušao da se borim za novac koji mi je preko potreban. Šta da radim, tako je kako je. A što se tiče mog i Nadeždinog odnosa, to je samo naša stvar i tako će i ostati – rekao je Toma za Star i nastavio:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toma Panic (@iamtomapanic)

Jako ružne stvari su se pisale o meni i mojoj i Nadeždinoj porodici. Ta prepucavanja i svađe preko novina su užasne. Još nisam išao u Svilajnac, jer vreme provodim sa sinom. Želim da se odmaram i da se isključim iz svega. Odlučio sam da se povučem, jer nikakvu zaradu nemam od iznošenja prljavog veša u novine. Zato neću da komentarišem ni majku, ni ostale. Ako niste primetili, od kada sam izašao napolje, nema nas u novinama. To je najbolje za sve. Da svi ćutimo – zaključio je Toma, a Nadeždina drugarica nam priča iz prve ruke šta se zapravo dešava u Valjevu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nadezda (@nadezda_biljic_official)

Toma je izašao i pravo došao kod njih. Nadežda je presrećna jer je prvo nju pozvao. Njena majka Slavica je pogazila reč i zbog nje i unuka Longa primila opet Tomu u njihov stan. Iako je stan mali, svi su tu. Ni Toma ni Nadežda nemaju primanja, pa opet žive na grbači njenih roditelja. Muče se, ali njenim roditeljima je najbitnije da im je ćerka srećna i da nema napade. Pa dokle izdrže ovako, neka ih – otkrila je Nadina drugarica za Star.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ