Otac Hane Huljić
Svet

April 14, 2023 15:45

By

Porodična tajna izašla na videlo, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata: Tonči progovorio o ćerkinom braku, pa se zamerio zetu

Porodična tajna Petra i Hane isplivala 

Tonči Huljić zakazao je u Splitu pop koncert u tri čina pod nazivom „Misa Mediterana” a kao svaki zaposlen deka, suprug i otac otkrio je da ipak nije u svemu sam…

Pročitajte: Kakva izdaja – Isplivala slika kako Petar Grašo grize drugu ženu FOTO

Porodična tajna Petra i Hane

Foto: Ata images

Tim povodom renomirani muzičar je za Dalmatinski portal otkrio da mu je na ovom projektu najveća podrška ćerka Hana koja se nedavno vratila na muzičku scenu.Takođe, Huljić se osvrnuo i na porodične odnose koji mesecima intrigiraju domaću javnost, a nezaobilazna tema bila je i unuka Alba koja je unela svetlost u njihove živote.

Pročitajte: Hana je u suzama, dugo je i trajalo – Tonči Huljić otkriva detalje OBRAČUNA sa zetom Grašom

Porodična tajna Petra i Hane

Foto: ATA images

– Od premijere je prošlo dve godine i moja velika želja je bila baš da je ponovno izvedemo u Splitu. Evo je sada ovde, stalno sam slušao pitanja kad ćeš opet biti u Splitu.To je nešto čime se između ostalog bavim i želim se time predstaviti Splićanima – rekao je Tonči Huljić kome je ćerka Hana desna ruka:

Pročitajte: Hana Huljić se oglasila prvi put nakon vesti da čeka bebu sa 14 godina starijim Petrom Grašom

Porodična tajna Petra i Hane

Ata images

– Hana je prošle godine bila odsutna, bila je na porodiljskom i nije pevala pa smo imali zamenu. Sad se ona vraća u sedlo što mi je drago jer je uz mene i ona kreator svega.

Iako obožava posao kojim se godinama uspešno bavi, proslavljenom muzičaru je unuka Alba najveća sreća u životu. Otkako je postao deda Tonči Huljić se okrenuo porodici zbog čega ne piše kao ranije, piše Story.

Pročitajte: Brak na prvom ispitu – Nakon što je oženio Hanu, Petar Grašo promenio ploču

Porodična tajna Petra i Hane

Foto: Instagram Screenshot

– Pisao bih i više, limitirani smo tekstovima, a i time da nam je u porodicu stigla nova članica. Vjekoslava je zadužena da Hana barem malo odspava, da pazi je jer je bebica jako živa – kaže ponosno deda.

Podsećanja radi, Hana i Petar su u februaru mesecu krstili ćerku Albu i tim povodom upriličili proslavu za pamćenje. Istog dana bračni partneri obeležili su prvu godišnjicu braka, a Hanini roditelji bili su među najveselijim zvanicama.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images