aco pejović porodična tragedija
tuga

26 Juna, 2022 10:00

Porodična tragedija mu je obeležila život: Aco Pejović progovorio o rođenom bratu: Greška lekara ga je koštala života…

Aco Pejović – porodična tragedija mu je obeležila život

Aco Pejović progovorio je o porodičnoj tragediji koja je 1976. godine obeležila kako njegov, tako i život njegove porodice. Naime, cenjeni lekar iz Beograda koji je vodio trudnoću njegove majke napravio je fatalnu grešku jer nije primetio da ona nosi blizance što je dovelo do tragičnog ishoda.

Aco Pejović – porodična tragedija mu je obeležila život

— Mada je i tada postojao ultrazvuk, čuveni lekar iz Beograda nije video da je reč o dve bebe i ta katastrofalna greška dovela je do tragičnog ishoda jer se jedna beba bukvalno ugušila. Brat koji je uspeo da preživi imao je samo kilogram i četiristo grama na rođenju, a dobio je ime Radojica, po čuvenoj narodnoj epskoj pesmi ‘Mali Radojica’, o čijoj je hrabrosti i izdržljivosti ispevana legenda – kaže Pejović i dodaje:

Pročitajte: Aco Pejović u suzama – Napustio ga je čovek koji je bio najponosniji na njegov uspeh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

– Vremenom sam to prihvatio kao Božiju volju. Ne pitam sebe šta bi bilo kad bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu da učinim za njega – zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sada, ne znam da li je to u redu ili nije, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš. Zato smo svi mnogo pazili mlađeg brata, koji je danas momčina od dva metra i bavi se košarkom u našem rodnom gradu — zaključio je on.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES