stefan i dalila
Svet

20 јула, 2022 12:27

Previranje emocija i suze: Dalila pokazala kako izgleda dom u kom su ona i Dejan živeli (video)

Porodični dom Dalile i Dejana budi sećanja 

Dalila Dragojević, nakon teških deset meseci, stigla je u svoj porodični dom i prvi put nakon toliko vremena zagrlila svog oca za kojim je najviše patila tokom boravka u Beloj kući. Bivša zadrugarka, koja je osvojila visoko drugo mesto u „Zadruzi“, sa sobom je kao podršku povela i svoju drugaricu Marijanu Zonjić, za koju je istakla da joj je najveći prijatelj nakon svega što joj se izdešavalo. Dalila je otkrila svoje prve utiske nakon ulaska u kuću i prvog susreta sa Husom Mujićem koji je željno iščekivala sve vreme, ali i pokazala prizore iz svog doma u koji je kročila sa suzama u očima.

Pročitajte: Dalila Dragojević udarila na Dejana – Raskrinkala sve njegove laži i obmane

Foto: Rajko Ristić

– Uf… Osećam se jako čudno, nije mi bilo svejedno kada sam se približavala kući. Ne mogu da opišem tu emociju koju sam osetila. Sama ta vrata kada su se otvorila i kada sam ga ugledala, taj miris kuće. Sve me je to dotaklo. Kada sam ušla u kuću, sve je na svom mestu bilo, sve je očišćeno i mirisno… Jednostavno, ne mogu da verujem da sam ovde, ovo mi je sve nestvarno sada. Sve kako sam ostavila odlaskom u rijaliti, tako sam sve i našla. To je sve što mogu da kažem – govorila je Dalila kroz suze.

Pročitajte: Dejan Dragojević je pobednik Zadruge 5 – Pare ne mogu da vrate ništa, sve je bilo uzalud

Podsetimo se, Dalila i Dejan Dragojević razveli su se u Zadruzi nakon što ga je ona prevarila sa FIlipo Carem. Nedugo, drugoplasirana Dalila dala je Dejanu novu nadu za pomirenje te pnovo završila sa Filipom. Nakon izlaska iz rijaliti sećanja previru ali čini se da više između nje i Dejana ne postiji nikakva šansa na novo pomirenje i život.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Risitć