Tijana Dapčević stajling svet portal svet
Svet

January 30, 2023 21:00

By

Tijana u svom domu poseduje detalj koji sve žene priželjkuju: Njen muž je zaslužan za ovu raskoš FOTO

Porodični dom Tijane Dapčević je san svake žene

Jedan od najboljih vokala na muzičkoj sceni Srbije, pevačica Tijana Dapčević uprkos tome što je veoma dugo na domaćoj estradi o svom privatnom životu retko govori.

Ona živi miran porodični život, ali s vremena na vreme deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama detalje iz svog privatnog života. Tijana i njen suprug Milan žive mirnim porodičnim životom, a ona je publici poznata ne po skandalima, već po veoma kvalitetnoj muzici.

ATA images

Jednom prilikom Tijana je na svom storiju podelila jednu fotografiju iz porodičnog doma i pokazala kako izgleda mesto na kojem ona provodi najviše vremena. Tijana je pokazala deo kuhinje i trpezarije i tom prilikom smo mogli da vidimo detalje koji su mnoge oduševili. Ono što su svi odmah primetili jeste prelepi veliki kamin, kao i neobična lampa koja je davala toplu porodičnu atmosferu. Takođe, tu su i mali trpezarijski sto sa nekoliko stolica, mesto gde Tijana sa svojom porodicom uživa svakodnevno u zajedničkim obrocima.

Pročitajte: Bolest Tijane Dapčević uzela maha – Simptomi se vide, postalo je nepodnošljivo FOTO

Ipak, čini se da je najveći utisak na sve ostavio jedan detalj iznad kamina, a to su prelepe porodične fotografije njenih najvoljenijih. Iznad njega se nalazi veliki sat, a čini se i da je stan uređen minimalistički, i da u njemu preovladavaju pastelne boje koje smiruju i opuštaju.

Pročitajte: Iznenadna vest da je suprug vara uništila sklad u porodici – Najstresniji period u braku Tijane i Milana Dapčevića

– Dome, slatki dome. Sviđa mi se gde živim – napisala je Tijana uz fotografiju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images