Lepa Brena usvojila sina
Svet

April 9, 2023 18:45

By

Sve je nestalo u trenu: Brena i Boba doneli odluku, dalje neće nastavljati zajedno

Porodični dom Živojinovića preti da bude srušen

Lepa Brena i Boba Živojinović starosedeoci su u elitnom beogradskom naselju, Bežanijska kosa gde žive brojne njihove kolege i prijatelji, između ostalih i Bobin sin iz prvog braka Filip Živojinović sa porodicom. Velelepna porodična vila prostire se na više desetina ari, a ozidana je ogromnom ogradom od fasadne cigle tako da znatiželjni paparaci ne mogu da uslikaju unutrašnjost kuće.

Pročitajte: Verovala mu je a on je najgnusnije ponizio – Lepa Brena umalo silovana od strane dugogodišnjeg prijatelja

Porodični dom Živojinovića

Ata images

Kako su skućili obojicu sinova, spekulisalo se da će se Brena i Boba iseliti iz prostrane vile jer im je postala ogromna za njih dvoje, mada planovi su tu da bi se menjali. Ipak su odlučili da porodični dom Živojinovića ostane na poznatoj adresi, a da nigde ne idu govori i podatak da su započeli gradnju još jednog stambenog objekta tik uz njihovu kuću, međutim zidanje je ubrzo stopirana jer su komšije prijavile da je u pitanju bespravna gradnja.

Pročitajte: Filip nije jedini Živojinović kog je volela – Evo s kojim Breninin sinom je Prija bila u vezi pre braka

Porodični dom Živojinovića

Foto: Youtube printscreen

Naime, ekipa Paparaco lova nedavno je objavila da folkerka i nekadašnji teniser hoće da sazidaju manju kuću na zemljištu koje pripada Gradu Beogradu. O tome je odmah obaveštena i nadležna inspekcija te je glavna kapija na domu Brene i Bobe zapečaćena, pa oni sada moraju da izlaze na sporedni izlaz. Živojinovići sada traže sve moguće načine kako bi sporno zemljište otkupili i nastavili gradnju, međutim stalno nailaze na određene probleme.

Pročitajte: Ušla je u njihov život i uništila im sreću – Boba je od Brene krio Jelenu Živojinović, sada se sve saznalo

Porodični dom Živojinovića

Foto: Youtube printscreen

 – Velika se frka digla. Brena i Boba ne znaju šta ih je snašlo. Mislili su da reše dokumentaciju tek kad završe objekat. Hoće da od Grada otkupe to zemljište. Mislim da im tri važna dokumenta nedostaju da bi majstori mogli da nastave s poslom. Brena je zvala sve prijatelje da im pomognu u ovoj situaciji. Sve se zakomplikovalo, gradilište se zatvorilo i pukla je bruka da nelegalno grade. Šta je tu je, valjda će se naći neko rešenje. Od ponedeljka će se znati da li će morati da ruše kuću ili ne. Mnogo novca je uloženo u taj objekat i sad je sve pod znakom pitanja – završava izvor za Kurir.

Da li će folk diva i njen suprug uspeti da reše ovaj nimalo naivan problem koji su sami sebi nametnuli, sačekaćemo da vidimo, jedno je sigurno milione su već uložili u izgradnju pomenutog objekta te se nadaju da će sa gradskom upravom naći neko kompromisno rešenje.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata images