Bivša rijaliti učesnica Ana Korać
Svet

February 27, 2023 19:08

By

Porodila se Ana Korać, najnovije vesti o dečaku zaprepastile a evo gde se nalazi starleta

Porodila se Ana Korać, niko srećniji od nje

Starleta Ana Korać porodila se danas i na svet donela prelepog dečaka… Prema pisanju medija, Koraćeva se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici. Ana je sa sinom smeštena u posebnom luksuznom apartmanu, a osoblje brine o njoj i bebi… Za sada ime sina kog je nestrpljivo iščekivala, nije poznato.

Pročitajte: Maja je izdala, ali Ana Korać je učinila nešto neverovatno za nju – Aleksandra Subotić otkrila kako joj je starleta pomogla

Trudna Ana Korać

ATA images

Inače, Ana je punih devet meseci uživala i maksimalno bila posvećena “drugom stanju”, a nedavno se javno oglasila.

Pročitajte: Telo koje je basnoslovno platila otišlo u bestrag – Evo kako izgleda Ana Korać u sedmom mesecu trudnoće FOTO

INSTAGRAM

– Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše što žena moze da oseti. Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe – kaze Koraćeva.

Pročitajte: Konačno je drži u naručju – Ana Korać presrećna u zagrljaju svoje bebe FOTO

Trudna Ana Korać

ATA images

Ona je pre nekoliko dana vratila svoj Instagram profil.

– Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim ću ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim sto ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću – poručila je Ana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images