Porodila se Bogdana Ražnatović svet novine svet portal
Svet

May 14, 2024 11:20

By

Stigao treći sin, porodila se Bogdana: Par odustao od imena Ilijan, evo kako se zove dečak

Porodila se Bogdana Ražnatović, pišu domaći mediji

Porodila se Bogdana Ražnatović vest je koja je obradovala porodicu i sve prijatelje. Bogdana, se naime, porodila u privatnoj beogradskoj klinici, a u bolnicu je stigla jutros u pratnji Cece, Veljka i Anastasije.

Porodila se Bogdana Ražnatović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Porodila se Bogdana Ražnatović, stigao treći sin 

Porodila se Bogdana Ražnatović i na svet donela trećeg sina, Ilijana, piše Informer. Prema pisanju domaćih medija, mama i beba su dobro.

– Rodio se, sve je super – poručio je Veljko koji nije želeo da otkrije i koje su ime na kraju za sina odabrali Bogdana i on. S obzirom na to da su ranije govorili o kojim imenima razmišljaju, u opticaju je bilo Ilijan, dok je Veljko tvrdio da će ipak biti Lazar:

Pročitajte Osmeh sve govori – Bogdana i Veljko se oglasili iz bolnice, Ražnatovićka nikad nije bila lepša (foto)

– Ako bude i treći sin, zvaće se Lazar. Biće sve srpska imena, kome se ne sviđa nek promeni kanal – kazao je jednom prilikom Ražnatović.

– Slava Bogu! Rodio se moj treći sin Isaija – napisao je kratko Veljko koji je pre toga objavio fotografiju iz porodilišta.

Screenshot

Podsetimo, Veljko i Bogdana već imaju dvojicu sinova, Željka i Krstana, a ime trećeg sina odabrao je ponosni otac, koji danas sa posebnom ljubavlju gleda u svoju suprugu.

U domu Ražnatovića ima mnogo razloga za slavlje, a ono što svi sa nestrpljenjem očekuju jeste rođenje Veljkovog trećeg sina, Isaijana, što se po pisanju navedenog lista danas i dogodilo.

Porodila se Bogdana Ražnatović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Porodila se Bogdana Ražnatović, biće veselja

– Prvo nam ide Krstanov prvi rođendan, pa onda treba Ilijan (tada navedeno) da se rodi, Bože zdravlja, početkom maja, pa onda ide Željkov rođendan, pa onda ide moj koji, naravno, neću slaviti – rekla je pevačica, koja se zatim osvrnula na svadbu svoje ćerke Anastasije i zeta Nemanje:

Porodila se Bogdana Ražnatović svet novine svet portal

ATA images

– A što se svadbe tiče, ne znam šta su odlučili i kada će i kako će, ali svakako će se saznati – izjavila je Ceca.

Pročitajte Veljko Ražnatović doživeo neviđenu transformaciju, ni Bogdana ga neće prepoznati (foto)

Pevačica je priznala da je njen sin Veljko izrazio želju da mu na proslavi povodom rođenja sina peva Dušan Kurtić, a Ceca se potrudila da tu naslednikovu želju i ispuni.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images