Kovčeg Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

May 18, 2023 17:13

By

Karleuša pokazala poruku koju će zauvek čuvati u telefonu: Da srce prepukne FOTO

Poruka Lane Toković Karleušu je dirnula u srce

Danas je na beogradskom Novom groblju sahranjena muzička umetnica Lana Toković, koja je posle kraće bolesti preminula u pedeset i sedmoj godini života.

Pročitajte  Otkriven uzrok smrti Lane Toković – Poznata muzičarka preminula isto kao i Saša Vidić 

Poruka Lane Toković

Instagram

Njenom poslednjem ispraćaju prisustvovali su brojni muzičari, a Jelena Karleuša se na svoj način oprostila od nje, ali i svima poslala snažnu poruku.

– Danas kada se sahranjuje Lana Toković, nije ni bitno znate li ko je ona, da li znate njene pesme ili ne. Ona je bila žena. Borila se kao i mnoge žene u Srbiji – sama. Bez zaštite, bez pomoći, podrške, para… Ali uvek ponosno, nasmejano, da dušmani ne likuju. Priča života mnogih žena, Društvo je bilo okrutno, nju je nepravda bolela. Gladna ljubavi, pažnje, kao i svaka žena.

Pročitajte Bila sam rob sopstvenog partnera – Nakon Karleušinog bolnog priznanja, Duškova reakcija je neočekivana FOTO 

Poruka Lane Toković

Rajko Ristić

– Takvim ženama, kda pružite ruku daju vam čitav svet. Takve žene ne očekuju ništa a zahvalne su do groba. U ovom našem društvu, okrutnom prema ženama, gde je žena ženi vuk, jedna lepa reč upućena ženi može da promeni čitav univerzum. Molim vas, ovaj dan ima puno minuta, potreban je samo jedan, da jednoj ženi date lepu reč, podršku, pažnju, ruku. Volite žene, branite žene, poštujte žene. I svet će biti bolje mesto. Počivaj u miru Lana, u Aleji velikana gde si prerano zaspala. Saučešće porodici – napisala je Jelena.

Poruka Lane Toković koju će JK zauvek čuvati

Jelena Karleuša je neko ko često staje u zaštitu slabih, nemoćnih, ugroženih, napadnutih… Pa, je očigledno nekada tako stala i u zaštitu muzičarke, posle čega joj je stigla poruka Lane Toković.

– Draga, hvala ti puno što si me odbranila sinoć. Sad su mi javili, pa sam premotala snimak. Svaka ti čast – napisala je Lana.

Pročitajte Velika tragedija pogodila je porodicu Jelene Karleuše

Poruka Lane Toković

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM