Cecina naslednica
Svet

November 29, 2022 22:53

By

Olivera Gudelj konačno saopštila šta misli o Anastasiji: Posle njenih reči više ništa nije isto

Poruka Olivere Gudelj upućena sinu mogla bi da se odnosi na Anastasiju

U poslednje vreme mnogo se pisalo o kraju romanse Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, a sve je počelo saznanjem da su fudbalerova majka i sestra prestale da prate Tasu i Cecu na Instagramu.

Pročitajte: Anastasija zabila nož u leđa Gudelju – Pevačica ponovo u društvu Kuljića 

Rajko Ristić

No, i dalje je postojala nada da je u pitanju neka fora, te da je odnos Anastasije i Olivere isti kao i na početku njene veze s Nemanjom, kada su se svakodnevno družile, izlazile, šopingovale…

Međutim, pred put u Katar, fudbalerova majka na Instagram je postavila poruku za sina, a istu su mnogi protumačili kao nešto što ima veze s Anastasijom.

– Majka uvek sve zna. I ko vam je prijatelj, ko vam misli dobro, a ko smišlja zlo. Ona to nekako oseti. Čuvajte majku – glasi poruka Olivere Gudelj.

Pročitajte: Život mi je sada mnogo bolji – Anastasija Ražnatović pobegla iz toksične sredine, konačno priznala da je kraj 

Instagram printscreen

No, poruka Olivere Gudelj sigurno ne bi bila povezana sa Anastasijom da su pevačica i fudbalerova majka u dobrim odnosima, međutim, da nešto u njihovom odnosu nije kako treba videlo se pre nekoliko dana u Kataru.

Naime, porodica Nemanje Gudelja utakmicu sa Brazilom pratila je zajedno, dok je Anastasija sa prijateljima bila daleko od njih.

Pročitajte: Rat ne jenjava – Gudeljeva majka brutalno napala Anastasiju, Nemanja nije stao na pevačicinu stranu

Instagram printscreen

I dok mnogi navijaju za ljubav ovog lepog para, sumnja o njihovom razlazu svakim danom sve je veća.

Danas je Anastasija na svom Instagram profilu objavila molitvu koja bi mogla da nagovesti da se raskid između nje i Nemanje već desio.

– Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim…

No, fanovi poznatog para i dalje se nadaju da su Anastasija i Nemanja i dalje zajedno, te da loš odnos između snajke i svekrve nije uspeo da pokvari njihovu vezu.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM