Star

28 Septembra, 2020 20:00

Poruke kao DOKAZ! Lukas opet u ŠEMI sa Marijanom Zonjić!

Marijana Zonjić posle tačno šest meseci došla je iz Crne Gore u Beograd kako bi snimaila novu pesmu, pa je iskoristila priliku i pomirila se sa Acom Lukasom s kojim je bila u svađi.

„Pomirili smo se, ali o detaljima ne smem još da pričam!“

Kako saznajemo, njih dvoje se ponovo tajno viđaju, a mlada pevačica sada mora to da krije, jer se Lukas naljutio kada je prošli put pričala o njihovom odnosu.

Ipak, STAR je uhvatio Marijanu kada se dopisivala sa pevačem, pa sada postoji i dokaz da su u šemi.

– Ja sam u Beogradu, samo da se javim – napisala je Marijana Lukasu, a on joj je odmah odgovorio:

-Ja sam sutra popodne tu. Javljam se!

Mlada pevačica nije želela da nam otkrije da li su njih dvoje u seks šemi ili planiraju ozbiljnu vezu.

– Poslednje dve godine sam se viđala sa Lukasom, a onda sam napravila jednu glupost kada sam javno to otkrila  i tada je nastao pakao. Aca se mnogo naljutio na mene i tada smo prekinuli svaki kontakt. Krenula je epidemija i ja sam šest meseci bila u porodičnoj kući u Podgorici, a sada sam se opet preselila u Beograd. Čujemo se, pomaže mi da snimim pesmu i još nešto, ali ne smem da pričam – kratko nam je rekla Marijana koja nije želela da otkriva sve detalje o njima, ali smo mi ipak saznali.

– Aca sada ima dosta slobodnog vremena, duže je bez devojke, tako da mu viđanja sa Marijanom nekako prijaju. Ona želi da snimi novu pesmu, pa joj Aca pomaže da nađe hit. Sa njim se savetuje oko svega, čak i oko toga da li je pametno da ponovo postane učesnica jednog rijalitija. Ovog puta joj je zapretio da mora da drži jezik za zubima, jer on ne voli da ga paparazzi prate i pišu o njegovom ljubavnom životu. Ona je obećala, e sad… Koliko će izdržati da se negde ne izlane videćemo – rekao je izvor za STAR.

 

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ