Scandal

28 Oktobra, 2020 21:00

Posle 16 godina Emina i Ana PONOVO PRIČAJU! Ovo je POMIRILO dve pevačice!

Ana Nikolić i Emina Jahović zakopale su ratne sekire i sada ponovo komuniciraju, piše novi SCANDAL!

Nisu govorile od 2004. kada su nastupale na Sunčanim skalama!

Naime, njih dve je pomirio posao i novac, a kako su obe profesionalci, rešile su da sve što je bilo ostave u prošlosti i da otpočnu saradnju!

– Dok je birala pesme za novi album koji je izdala pre nekoliko meseci Ana Nikolić je došla na ideju da joj tekst jedne pesme uradi Emina. Inače, kompozitor koji je radio Anin album blizak je saradnik i prijatelj sa Eminom i on je dodatno ohrabrio Anu da se čuje s Eminom – objašnjava nam izvor i dodaje:

– Naravno, Emina se javila i prihvatila Anin predlog. Nisu se čak ni prisećale svađe od pre 16 godina iako je tada bilo baš žestoko i jedno vreme očima nisu mogle da gledaju jedna drugu. Ali očito su sazrele i shvatile šta su prioriteti, tako da je to sada sve iza njih. Obema im je čak i smešna ta svađa, a sa druge strane, zadovoljne su jer su dogovorile saradnju koja obema samo donosi dobro i na kraju krajeva zaradu – završava naš izvor.

Podsetimo, do sukoba dve pevačice došlo je 2004. na Sunčanim skalama. Ana je pevala pre Emine u beloj Kavali haljini, a opšti haos je nastao kada je Emina shvatila da će se izblamirati ako se pojavi u istoj haljini, pa je brže-bolje otišla u Budvu po novu toaletu. Zbog toga se smrtno naljutila na Nikolićevu i nije pričala s njom sve do ovog predloga za saradnju.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ