Star

27 Januara, 2021 21:00

Posle SVAĐE sa dečkom Andreana MOLI Anu za oproštaj!

Andreana Čekić po ko zna koji put raskinula je sa verenikom Markom koji ju je navodno pretukao prošlog leta! Nakon svađe i fizičkog obračuna u hotelu na Kopaoniku, pevačica je otišla u Beč kod majke, a Marku je rekla da se što pre iseli iz stana na Vračaru.

Andreana moli Anu za oproštaj!

U međuvremenu rešila je da obnovi kontakte sa starim prijateljicama, tačnije sa kumom Anom Sević s kojom se javno posvađala!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Andreana se baš ogrešila o Anu, one su bile jako dobre, govorile jedna drugoj sve, ostale su u odličnim odnosima i kad se Ana razvela od Darka, a on je bliži sa Čekićkom. Ana se nikada nije mešala u Andreanin izbor partnera, ali pošto je shvatila da se Marko i ona mnogo svađaju, iz najbolje namere joj je rekla da ga se kloni i da joj on ne treba. Međutim, Andreana to nije shvatila kako treba i od tada njih dve ne govore. Tek sada, posle ko zna koje po redu tuče i skandala s Markom, Andreana je shvatila da joj je Ana želela dobro. Pričala je i sa Darkom Lazićem koji joj je rekao da Ana nije znala kako drugačije da joj objasni da u toj vezi neće biti srećna. Darko se nikad nije mešao i neće ni sada, ali je Andreana ostala bez mnogih prijatelja zbog Marka. Sada shvata sve i želi da vrati te ljude, prvenstveno Anu Sević i Slađu Alegro – kaže izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic)

Ona je Ani poslala poruku, znam da su se dopisivale, ali baš šturo. Shvata ona da Ana sada ima i malu bebu, i da ne može da ulazi u polemiku sa njom. Ostalo je na tome da će se naći prilika, pa će da razgovaraju o svemu. Valjda nije luda da se opet pomiri s Markom, jer će u tom slučaju ostati potpuno sama bez podrške prijatelja – priča nam izvor blizak pevačici.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR