Rođaka Saše Vidića
Svet

April 26, 2023 09:00

By

Život je surov, želja za decom bila je prejaka: Sašina poslednja volje pred smrt ostala je neostvarena

Poslednja želja Saše Vidića nateraće vam suze na oči 

Saša Vidić reminuo je iznenada juče, 24. aprila, u 53. godini u KBC Bežanijska kosa, a kako je izvor blizak pokojnom modnom kreatoru otkrio, poslednjih godina života imao je veliku i jednu želju, ali nažalost to nije uspeo sebi da ispuni.

Pročitajte Poznat uzrok smrti Saše Vidića – Kreator je bio u teškom stanju, jedva je disao

Poslednja želja Saše Vidića

Ata images

Naime, Vidić sje poslednjih godina često posećivao Italiju, gde je posećivao gradove i razgledao nekretnine u želji da pazari stan.

– Mnogo je voleo Italiju, zemlju mode, zemlju ljubavi… Obožavao je taj način života. Imao je veliku želju da pazari nekretninu tamo, jer je često boravio u toj zemlji. Poslednjih godina se baš posvetio, ali nažalost eto dogodilo se najgore, preminuo je, a sebi nije ugodio – otkrio je izvor blizak pokojnom kreatoru za Telegraf.

Pročitajte Saša Vidić promenio ploču – Ovo je istina o prijateljstvu sa Sekom

Poslednja želja Saše Vidića

ATA images

Kako je dalje naveo, planirao je, ako ga krene da uzme čak i više nekretnina koje bi izdavao studentima koji iz Srbije odlaze u Italiju.

– Želeo je da pomogne i deci koja odavde odlaze tamo na studije, imao je želju da kupi nekoliko nekretnina i izdaje deci koja tamo odu na studije, naravno po nekoj simobilčnoj mesečnoj renti. Najviše je voleo Rim, ali i manje primorske gradiće – ispričao je njegov blizak prijatelj.

Pročitajte Saša Vidić otkrio da su se Jelena i Duško RAZVELI ona se oglasila na Instagramu (FOTO)

Poslednja želja Saše Vidića

Ata images

Podsetimo, čuveni srpski modni kreator Saša Vidić preminuo je juče u 53. godini u KBC “Bežanijska kosa” u Beogradu.

Uzrok smrti još nije poznat

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene – pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima…

Pročitajte Saša Vidić odlučan – Cecinoj ćerki neću da kreiram venčanicu, priznajem samo prirodnu lepotu

Poslednja želja Saše Vidića

Ata images

Inače, lično je osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji.

Bio je osnivač modne marke “Broz”. Sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom i brojnim poznatim muzičkim zvezdama…

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Bojan Vuković