Poslednje reči Siniše Mihajlovića
Svet

December 18, 2022 15:00

By

Poslednje reči Siniša je uputio njemu, Đanluka Vaki otkrio šta mu je Miha rekao: Plakali smo zajedno…

Poslednje reči Siniše Mihajlovića bile su ove…

Đanluka Vaki, italijanski milioner, ekonomista i plejboj je jedan od poslednjih ljudi koji se čuo sa Sinišom Mihajlovićem. Legendarni fudbaler preminuo je u petak, dva meseca uoči 54. rođendana ostavivši za sobom suprugu Arijanu i šestoro dece. Italijanski mediji pišu da će od Mihajlovića u nedelju moći da se oproste navijači i poklonici u rimskoj kapeli, dok je sahrana u ponedeljak.

Pročitajte: Siniša neposredno pred smrt otkrio istinu o odnosu sa vanbračnim sinom – Marko me je mnogo razočarao, nisam spreman da se sretnem sa njim

Poslednje reči Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

Poslednje reči Siniše Mihajlović uvek će zapamtiti Vaki koji se u petak i čuo sa Mihom.

– Zdravo, moj prijatelju, zahvaljujem Bogu što sam mogao da te pozdravim telefonom u petak. Uvek si imao isti duh i istu želju za osmehom i borbom. Koliko si nam samo lekcija dao, koliko borbi si morao da prođeš i koliko energije si nam preneo svojim smehom, iza kog je bilo ogromno srce. Kad si me pozvao letos i rekao da ti je moj dokumentarac ulio snagu, bio sam dirnut i zajedno smo plakali. Uvek ćeš biti u mom srcu, prijatelju, volim te – napisao je Vaki.

Pročitajte: Ljubav Siniše i Arijane dostojna filmskog scenarija – Ona je zbog njega ostavila sve, venčali su se tri puta

Poslednje reči Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

Siniša je pre dve godine bio na njegovoj žurki sa suprugom i ćerkama, u trenutku kada se već znalo da boluje od leukemije. Vaki je u jeku borbe sa koronavirusom, bio i u Srbiji da se vakciniše, a pažnju je privukao time što se venčao mnogo mlađom ženom od sebe.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova.rs

FOTO: Instagram